Fecioara Maria, despre zodiile binecuvântate în prima săptămână după Sărbătorile de iarnă

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, duminica 8 ianuarie 2023. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de duminica 8 ianuarie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 

07 ian. 2023, 22:41
Fecioara Maria, despre zodiile binecuvântate în prima săptămână după Sărbătorile de iarnă

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Ai incredere in ceea ce simti

Inima ta este inteleapta si iti cere sa faci anumite schimbari. Ai incredere in aceasta intelepciune si nu te face ca nu auzi. De cate ori ignori ceea ce simti, de atatea ori sufletul tau sufera. Repara relatia cu sufletul tau si cu tine insuti. Onoreaza-ti emotiile. Daca, de exemplu, esti nefericit intr-o situatie, o actiune este necesara. Cere Feciorei Maria si ingerilor sa iti dea curajul si sa te ajute sa faci acele schimbari sanatoase, acasa sau la birou, care sa fie in armonie cu sufletul tau. Fii mai deschis catre dragoste. Poate ca ai suferit din cauza relatiilor anterioare. Dar a venit vremea sa te vindeci. Fecioara si ingerii te protejeaza si isi doresc ca tu sa faci din nou loc iubirii in inima ta.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Integritate

Acesta poate fi raspunsul la o intrebare care te macina sau la o rugaciune pe care ai spus-o in legatura cu viata ta. Ingerii si Fecioara Maria iti raspund ca nimeni altcineva nu stie ce te face pe tine cu adevarat fericit. Tu esti singurul responsabil de fericirea ta. Actiunile pe care le intreprinzi iti dau starea de fericire pura. Daca ceva la care lucrezi te face sa te simti rusinat, vinovat, atunci nu este ceea ce trebuie sa faci. Toate acestea tin de propriile tale credinte, de morala ta si de conduita ta. Cere ghidare Fecioarei Maria si ingerilor tai pentru a schimba sau vindeca o situatie, daca tu consideri ca nu ti se mai potriveste sau ca nu te mai reprezinta. In acest fel ve ajunge la un aliniament perfect cu adevarul tau divin.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Canta si danseaza

Fecioara Maria si ingerii iti transmit ca ai nevoie de exprimare creativa si de o armonizare a timpului petrecut la munca si a timpului petrecut pentru tine. Cantecul si dansul sunt modalitati puternice de a iti deschide canalele creative si pentru a experimenta libertatea in deplinatatea expresiei sale. Vei realiza ca ai talente ascunse care iti vor creste increderea de sine. Muzica sufletului tau te va conecta cu Divinitatea si vei intelege mai usor ca este parte din tine. Stinge lumina, porneste muzica favorita si lasa-te purtat pe ritmurile ei, asa cum simti. Permite muzicii sa te patrunda si lasa-ti corpul sa se miste, fara sa te gandesti la miscarile pe care le faci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: duminica 8 ianuarie 2023. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru duminica 8 ianuarie 2023 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
Bucurie si incantare, deschide-ti inima

Nu este nevoie sa suferi ca sa cresti si sa evoluezi. Poti sa cresti portiuni mari prin procesul bucuriei! Adevarata fericire vine atunci cand iti urmezi dictarea sufletului. Fa ceea ce iti da bucurie. Sarbatoreste si distreaza-te. Opreste-te ca sa imbratisezi viata, pe tine si pe altii. Spune DA! Fa pasi noi concreti ca sa iti expandezi bucuria. Nu trebuie sa faci nimic totul deodata dar trebuie sa incepi. Scopul tau in viata este sa experimentezi aceasta bucurie de a fi. Permite-i sa curga prin tine libera si salbatica. Impartaseste-ti iubirea. Fericirea se imprastie prin toti ceilalti cu o viteza uluitoare si poate ajuta ca lumea sa se vindece.

MESAJ SUPLIMENTAR: Calatorul divin pe calea sa de viata, asa cum esti si tu, stie ca nu este vorba doar de a ajunge la destinatie, ci si despre bucuria calatoriei sale. El se opreste periodic ca sa savureze placerile simple ale voiajului. Daca nu iti urmezi stralucirea acum, cand o vei face? Daca ai tot asteptat pentru ca circumstantele sa fie diferite inainte de a simti bucurie, poti avea parte de o lunga asteptare. Este simplu: cand te focusezi pe zonele din viata care iti aduc bucurie, acestea vor prospera. Una din caile rapide spre fericire este sa imparti si sa dai, asa ca da din toata inima si urmeaza-ti lumina. A fi bucuros este dreptul tau spiritual din nastere.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru toate clipele de bucurie pe care ma ajuti sa le vad, sa le apreciez si sa le traiesc la adevarata lor valoare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
Esti protejat si pretuit de ingeri

Esti binecuvantat. Chiar acum se revarsa spre tine cascade de binecuvantari divine asupra vietii tale. Taramul angelic este doar la un gand distanta. Interventia divina iti este disponibila in fiecare clipa. Fii pur si simplu deschis si vei simti prezenta ingerilor. Este timpul si pentru tine sa iti deschizi aripile fara teama pentru ca esti protejat si in siguranta.

MESAJ SUPLIMENTAR: Uneori ti se poate parea ca nu vezi clar calea in fata ta dar sa ai incredere si credinta ca alaturi de tine sunt ingeri stralucitori ce te sustin si te ghideaza in moduri pe care tu nu le vezi. Asteapta-le si cauta-le semnele, in special sub forma de pene. Exista un plan sacru pentru viata ta. Viata ta este calauzita. Mesajele ingerilor iti spun ca esti pe calea buna si ca totul se desfasoara exact asa cum trebuie sa se intample. Cand primesti acest mesaj, mai poate insemna si ca tu esti o forta angelica vindecatoare pentru altii pentru ca lumina din tine este foarte stralucitoare.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru protectia si calauzirea pe care mi-o dai impreuna cu ingerii tai. Am nevoie de tine in fiecare clipa pentru a fi puternic.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
DESCOPERA ADEVARUL TAU, STAI IN LUMINA LUI

Asculta intelepciunea care rasare din sufletul tau chiar daca cei din jurul tau nu sunt de acord. Ai incredere in instinctele tale. Fii tu insuti, oricare ar fi situatia si raspunde dintr-un spatiu autentic personal. Fii cat se poate de sincer cu tine. Vorbeste-ti adevarul tau. Traieste conform adevarului tau. Mergi conform a ceea ce rostesti. Asculta-ti ghidarea interioara si urmeaz-o. Tu radiezi energia adevarului ca altii sa isi gaseasca si ei adevarul lor.

Horoscop 2023. TOP 3 zodii norocoase, niciodată nu au avut şi nu vor mai avea un an atât de frumos

MESAJ SUPLIMENTAR: Daca esti fata in fata cu o decizie de luat si mintea iti spune una iar inima alta, urmeaza indicatia inimii si vei fi pe calea buna. Daca simti instinctul sa vorbesti cu cineva anume sau sa mergi intr-o anumita directie, nu ezita, urmeaza aceasta ghidare. In calatoria ta, altii iti pot indica ce cale sa urmezi si de ce. Tu le poti asculta sfaturile, totusi daca inima ta iti spune o alta cale, urmeaz-o pe aceea. Exista un loc in tine care mereu stie adevarul. Stai in liniste ca sa afli acest adevar. Daca exista o zona a vietii tale in care nu esti autentic sau unde nu esti in integritate cu valorile tale, acum e timpul sa faci schimbari.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, te rog sa ma calauzesti sa imi sustin adevarul si sa il urmez. Iti multumesc!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.