Fecioara Maria, mesaj de suflet: ce zodii sunt binecuvântate în weekend

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, sambata 28 mai 2022. care sunt zodiile protejate de Divinitate.

28 mai 2022, 01:21
Fecioara Maria, mesaj de suflet: ce zodii sunt binecuvântate în weekend

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Acum sunt citite aceste articole
Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Sursa de lumina

Esti o sursa de lumina, iar acest lucru nu trebuie sa te sperie. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa-ti dea puterea de a te simti confortabil cu abilitatile tale. Energie divina curge prin tine si ai darul de a le lumina calea celorlalti. Nu este ego, daca esti constient de faptul ca esti canal prin care altii pot simti iubirea, armonia in tot ceea ce fac. Cu cat esti mai constient de abilitatile tale, cu atat puterile tale vor creste. Nu trebuie sa fii confuz sau te te simti un “ciudat”.

Horoscop rune. Ce zodii merg pe pojghiţă subţire de gheaţă în weekend, cine are parte de belşug

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Protectie si ghidare divine

Primesti o validare a ceea ce deja stii sau macar intuiesti: Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine acum. Ei te protejeaza pe tine si pe cei dragi tie si iti dau curajul sa iti infrunti slabiciunile care te tin pe loc. Daca iei in calcul sa faci cateva schimbari in viata ta, sa pleci de la actualul loc de munca sau dintr-o relatie, cere ghidare si protectie divine, ca sa mergi inainte fara frica. Poti cere asistenta divina pentru a-ti descoperi scopul in viata si vei primi mesaje despre pasii pe care ar trebui sa-i faci pe calea dezvoltarii tale spirituale sau profesionale.

Horoscop Urania 28 mai-3 iunie 2022. Sectorul relaţiilor va fi dinamic, dar și destul de conflictual. Probleme şi în Casa Banilor
Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Sanatate divina

Rugaciunile tale pentru vindecare au fost ascultate. Vei primi ghidarea necesara, vei avea idei miraculoase care iti vor purta pasii pe calea vindecarii. Poate simti nevoia brusca sa renunti la tigari sau la alcool, sau sa incepi sa mergi la sala, sau sa elimini toate poftele nesanatoase. Daca esti chemat sa ai grija de sanatatea cuiva din familie sau de prieteni, cere, de asemenea, ghidare. Vei primi energia si lumina de care ai nevoie ca sa aduci bucurie vindecatoare in sufletele celor dragi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...
Partenerii noștri