Fecioara Maria, mesaj de suflet pe 1 decembrie 2021. CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, miercuri 1 decembrie 2021. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de miercuri 1 decembrie 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 

30 nov. 2021, 23:45
Fecioara Maria, mesaj de suflet pe 1 decembrie 2021. CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Horoscop folcloric cu Mihai Voropchievici. Ce zodii au noroc în horoscopul tradiţional românesc
Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Calendar ortodox decembrie 2021. Sărbători religioase în decembrie 2021. Tradiţii şi superstiţii de Sfântul Nicolae, Ignat, Ajunul Crăciunului, Crăciun, Sfântul Ştefan şi Anul Nou

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Generozitate

Ti se cere sa incepi sau sa continui sa daruiesti. Nu neaparat bani, ci timp, bunuri, vorbe bune. Actul de a da genereaza sentimentul de abundenta. Iar acolo unde este abundenta, va veni si mai multa prosperitate. Cu cat vei darui mai mult, cu atat vei primi mai mult. Contribuie cu bucurie si daruieste din bunastarea ta, pentru ca si altii, la randul lor sa te urmeze. Gandeste-te la fericirea pe care o resimti atunci cand cineva se bucura de ceea ce iti daruiesti tu. Aceste sentimente profunde vor face lumea mai buna si plina de iubire. Permite-i Universului sa-ti daruiasca inapoi. Accepta ce-ti ofera si fii recunoscator pentru ce primesti.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Iubirea lui Dumnezeu

Dumnezeu, ingerii pazitori sunt alaturi de tine si te ocrotesc cu dragoste. Nu esti singur in aceasta situatie, cum nu esti singur niciodata. Tu sau cineva drag tie trebuie sa intelegeti ca nu aveti de ce sa va temeti, caci iubirea lui Dumnezeu va insoteste si va protejeaza oriunde si oricand. Nimic nu va intrerupe iubirea pe care Dumnezeu o are pentru toti copiii sai.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Vindecare

Rugaciunile tale cu privire la o vindecare au fost auzite. Fii recunoscator, multumeste-I Lui Dumnezeu, Fecioarei Maria si ingerilor ca sunt alaturi de tine si te sustin. Continua sa te rogi pentru tine si pentru cei dragi tie, pentru ca rugaciunile au rolul lor. In plus, bucura-te de propriile abilitati de a te vindeca. Urmeaza-ti intuitia si vei sti ce ai de facut. Ajuta-i si inspira-i pe cei de langa tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: miercuri 1 decembrie 2021. Mesajul si rugaciunea zilei!
Iata pentru miercuri 1 decembrie 2021 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
AI CREDINTA SI ACTIONEAZA!

„Asuma-ti un risc si pune-ti adevarata dorinta a inimii in actiune!”

Amanarea implinirii unui vis nu va face ca acest vis sa dispara. Nici nu va duce la implinirea lui. Indecizia este moartea pasiunii arzatoare a sufletului care doreste sa evolueze, sa se imbunatateasca, sa creasca si sa invete. Nu te ingrijora ca ai lua decizii gresite. In schimb, ingrijoreaza-te ca daca nu iei nicio decizie. Ca sa poti lua o decizie asumata si cu inima impacata, fa-ti timp in liniste sa te rogi, sa meditezi, sa cercetezi, sa investighezi, sa te plimbi pe jos in aer liber, in natura si apoi ia o decizie. Dupa ce o vei lua, energiile Universului iti vor sustine imediat decizia si usile ti se vor deschide una dupa alta ca prin farmec. Adevarata magie este faptul ca te-ai decis sa realizezi ceva si ai trecut la actiune. Aceasta intentie este cea care te aseaza in calatoria ta magica. Ai incredere ca Universul te sustine in toate felurile cu putinta. Ai incredere ca intuitia ta este clara si corecta pentru tine. Apoi fa un salt de credinta si sari din plin inainte in necunoscut, punandu-ti visele in actiune. Nu ezita si nu mai amana nicio clipa!

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: visul tau se va implini; calea pe care ai ales-o este cea buna pentru tine; divinitatea te sustine din plin in misiunea ta; nevoile tale materiale vor fi implinite cu prisosinta; fa pasi concreti spre realizarea unui vis; rupe-ti visul in portiuni mai mici pe care le poti deja implini si asa iti este mai usor sa incepi si sa continui.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca ma sustineti sa actionez spre implinirea viselor mele si imi dati curajul de a actiona spre viitorul dorit.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
CURAJ!

„Descatuseaza partea aventuoasa din tine. Asuma-ti riscuri si fii cutezator!”

Nu te limita sa joci jocul vietii cuminte si limitat de teama ca nu ai fi in siguranta. In schimb, fa actiuni curajoase in directia adevaratei dorinte a inimii tale. Succesul vine nu din timiditate ci din a te comite deplin sa iti implinesti visele in intregime. Mentine-ti intentia clara de succes si acesta va veni. Bucura-te de starea de entuziasm pe care o simti cand iti asumi riscuri, cand esti curajos si cand indraznesti. Si mai ales sarbatoreste orice succes printr-o petrecere sau pur si simplu bucurandu-te de un minunat rasfat.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: asuma-ti un risc; fa o schimbare curajoasa de viata; apreciaza-ti corpul; flirteaza; du-te si distreaza-te si sarbatoreste ceva ce merita sarbatori.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru curajul pe care mi-l insuflati de a-mi trai viata intens, puternic si curajos, de a ma bucura de tot ce pot realiza si de a merge spre aceste realizari fara teama.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
FII IN PACE, E BINE

„Nu ai de ce sa te ingrijorezi, pentru ca totul se desfasoara frumos pentru tine.”

Chiar daca aparentele din viata ta par haotice si iti dau motive de ingrijorare, noi te asiguram ca exista un plan superior in actiune ce vizeaza binele tau. Aceasta putere atoateiubitoare te poarta in bratele sale si te sustine in totalitate. Relaxeaza-te in bratele divinitatii si da la o parte, prin expirare, toate grijile, preocuparile si ingrijorarile. Pune-ti focusul sa te bucuri si sa apreciezi fiecare binecuvantare. Recunostinta ta este cea care te ajuta sa atragi si mai multe binecuvantari in viata ta.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: da-ti grijile spre divinitate; roaga-te; meditate; implica-te in activitati ce aduc pacea precum o baie cu sare marina, yoga, masajul, un pui de somn, muzica, joaca.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri protectori, va multumesc pentru iubire, protectie, eliberare de ingrijorari si pentru ca vegheati sa imi aduceti pe calea vietii binele, iubirea, bucuria.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.