Fecioara Maria, mesaj pentru persoanele binecuvântate în weekend: Stai drept si mentine-ti demnitatea orice ar fi!

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de sambata 20 august 2022 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 

19 aug. 2022, 23:32
Fecioara Maria, mesaj pentru persoanele binecuvântate în weekend: Stai drept si mentine-ti demnitatea orice ar fi!

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Horoscop Pavel Globa. Ce zodii poartă măşti, cine este sincer în dragoste şi cine atrage banii ca un magnet

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Ai incredere ca ai resursele de a trece prin provocarile din fata ta

Uneori te poti simti ca te deplasezi printr-un desert vast si lipsit de viata care se intinde la nesfarsit cat vezi cu ochii. Setea si confortul in asemenea situatii pot fi ostoite din satisfactia pe care sa o gasesti in resursele tale interioare. Toate experientele pe care le-ai avut de-a lungul vietii, provocarile pe care le-ai depasit cu succes si bogatia cunoasterii acumulate pot fi accesate ca sa faci fata oricarei adversitati de la acest moment dar si pentru a merge mai departe cu curaj si determinare. Mai intai, identifica unde vrei sa ajungi si apoi mergi incet, hotarat si asumat spre acea directie. Pe masura ce mergi, alunga fricile, indoielile si ezitarile ori de cate ori apar, lasand cele patru vanturi sa le ridice spre soare si sa le arda. Usureaza-ti mintea si inima si nu uita ca totul este bine si vegheat divin si ca esti mereu protejat. Cheama spiritele in ajutor care te-au asistat oricum permanent de-a lungul calatoriei pana aici. Ai resursele sa reusesti.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Stai drept si mentine-ti demnitatea orice ar fi iar altii te vor trata cu respectul pe care il meriti

Cand te afli intr-un cerc de viata in care incerci sa eviti sentimente ca infrangere sau disperare din cauza circumstantelor ce te preseaza din toate partile, trebuie ca efectiv sa te ridici si sa stai drept si demn in cea mai inalta postura a corpului tau. Tine-ti ochii privind drept si in sus, respira adanc si profund, indreapta-ti si aduna-ti umerii dar nu rigid si infige-ti picioarele in pamant. Nu fii intepenit si static ci relaxat si fluid, lasandu-ti miscarile sa fie gratioase si usoare. Incearca sa mergi la o viteza mai redusa decat o faci de obicei, ramanand atent doar la momentul prezent. Practica asta de cateva ori pe zi cateva minute si vezi ce se intampla ! Vei genera un impact mai mare asupra altora si mediului tau cand esti in deplinatatea ta fizica iar starea ta de spirit se va schimba corespunzator. Fiind asa, drept, demn si asumat vei atrage respect de la ceilalti. Astfel te vei ajuta in special in situatii in care este important sa iti mentii respectul de sine si demnitatea. Nu este vorba de orgoliu ci de o exprimare fizica a puterii personale. Observa apoi cum ti se schimba si gandirea si atitudinea in fata vietii cand iti modifici postura fizica.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Exista un dezechilibru intre partea fizica si cea spirituala a ta, deci fa orice ca sa revii in echilibru

Cand te afli pe calea spirituala este usor sa idealizezi ce inseamna a fi spiritual. Poti chiar dezvolta o gandire rigida in care judeci orice care nu este spiritual, cum ar fi practicile sau credintele altor oameni sau ale tale. Asta duce la o pozitie aroganta in fata altora sau la emotii de rusine sau vinovatie. Acest perfectionism spiritual te poate face reticent sa te bucuri de placerile acestei lumi materiale sau de cele ale corpului tau fizic. Insa Pamantul insusi ofera o panorama uimitoare de simturi si de experiente pe care sufletul vrea sa le traiasca prin simturile fizice ale corpului pe care si l-a ales. Totusi, pentru multi, a se bucura cu adevarat de placerile aduse de vaz, miros, gust, sunet si pipait creaza sentimente de vina, anxietate, vinovatie, rusine – din cauza copilariei in care multi oameni sunt conditionati asa. Altii devin asa de captivi doar in lumea simturilor in care acestea devin zeii lor si scopul spiritual este total pierdut in fata materialului. Acest dezechilibru este nesanatos. Fii constient de acest aspect, spre care din cele doua polaritati inclini prea mult, judecand cealalta parte a balantei, apoi revino la echilibru. Prin ganduri si actiuni constiente adu fluiditate intre cele doua, acceptandu-le pe ambele in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop Pavel Globa. Ce zodii poartă măşti, cine este sincer în dragoste şi cine atrage banii ca un magnet

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: sambata 20 august 2022. Mesajul si rugaciunea zilei!
Iata pentru sambata 20 august 2022 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Horoscop Pavel Globa. Ce zodii poartă măşti, cine este sincer în dragoste şi cine atrage banii ca un magnet

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
MESAJ DIN VIETI TRECUTE

„O situatie curenta implica amintiri din vieti trecute.”

Radacinile tale pe aceasta planeta sunt puternice si adanci si unele radacini te-au ancorat in amintiri stravechi ce provin din vremuri indepartate. Unele radacini te-au ancorat atat de puternic de fapt, incat esti ca si paralizat cand vrei sa mergi inainte. Ti-am solicitat atentia acum prin acest mesaj ca sa eliberezi vechi amintiri ce nu iti folosesc. Uneori ingropi aceste amintiri ca sa te protejezi de durere psihica sau jena, ca sa nu iti mai amintesti acele momente dureroase in care viata te-a testat la maxim. Dezvaluie-ti singur lectiile acum, magician puternic ce esti, si mergi inainte cu increderea ca ai toata intelepciunea divina in spatele tau ca sa te sustina.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: fa o regresie intr-o viata anterioara pentru a primi inspiratie si raspunsuri; frici antice din vieti trecute ies la suprafata pentru a fi eliberate, nu pentru a-ti face rau; ai cunoscut o persoana cu care ai o legatura dintr-o viata anterioara (prima care iti vine in minte acum); o situatie curenta a ta are legatura cu o problema ce dateaza din copilaria frageda.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, am incredere in calauzirea divina si in ajutorul venit in nebanuite forme pentru a-mi putea trai viata in liniste si bucurie.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
FII UN OM BUN SI BLAND

„Elibereaza judecata despre tine si despre altii si focuseaza-te pe iubirea si lumina care exista in fiecare om.”

Blandetea este forta din spatele adevaratei puteri si ea vine din faptul ca te alimentezi cu cuvinte hranitoare, ganduri, intentii, fapte si tot felul de alimente de vibratie si energie ridicata. Pune-ti un scut impotriva asprimii plasand o intentie de a atrage numai lectii de viata si relatii bune si blande. Transforma asprimea in delicatete refuzand sa vezi orice altceva in afara de lumina stralucitoare ce exista in fiecare persoana si situatie. Aceasta intentie incepe cu relatia cu tine insuti. Fii foarte bland cu tine in toate modurile posibile. Fii fericit, fii bun, fii dulce si mai presus, fii onest fata de tine.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: elibereaza spre divinitate vinovatia si rusinea pentru a fi vindecate si transmutate; mentine ganduri pozitive despre tine si despre altii; evita barfa sau vorbitul prost despre tine si despre altii; iarta-te pe tine sau pe altcineva; nu mai fii asa de dur cu tine sau cu altii; elibereaza tendintele perfectioniste.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca, impreuna cu ingerii feminitatii, ma calauzesti sa fiu un om bun, bland, plin de compasiune si iubire cu mine si cu oamenii intalniti in viata mea.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
ASTEAPTA-TE LA UN MIRACOL

„Ai credinta si incredere ca rugaciunile tale au fost auzite si primesc raspuns.”

Credinta este lumina ce lumineaza calea oricarui om. Fara credinta, viitorul arata foarte infricosator. De aceea este esential sa faci orice pasi necesari pentru a-ti tine mintea si inima umplute cu credinta. Te rugam sa nu renunti la speranta asupra ta si asupra altora. Mentine candela credintei aprinsa in sufletul tau, pentru ca o mica licarire de speranta poate sterge munti de deznadejde neagra. Fii tu lumina ce elimina lipsa de speranta a altcuiva, la fel de bine. Atunci cand ii faci pe altii mai puternici, te intaresti si pe tine si intreaga lume.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: da drumul gandurilor de ingrijorare; mentine-ti gandurile pozitive; observa si urmeaza orice ghidare divina observi; roaga-te; implica-te in vindecari spirituale.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi mentineti flacara credintei si sperantei aprinse, ca sa vad drumul si sa il parcurg imputernicit de iubirea voastra.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.