Horoscop Pavel Globa. Ce zodii poartă măşti, cine este sincer în dragoste şi cine atrage banii ca un magnet

Astrologul Pavel Globa a explicat ce presupuneri despre semnele zodiacului se dovedesc cel mai adesea adevărate.

19 aug. 2022, 22:14
Horoscop Pavel Globa. Ce zodii poartă măşti, cine este sincer în dragoste şi cine atrage banii ca un magnet

Horoscop Pavel Globa. Sunt oameni care nu cred în astrologie, nu citesc horoscoape și nu-și întreabă iubitul ora nașterii sale. Dar atunci cum se poate explica faptul că indivizii născuți sub aceeași constelație sunt atât de asemănători între ei? Astrologul Pavel Globa a explicat ce presupuneri despre semnele zodiacului se dovedesc cel mai adesea adevărate?

1. Săgetătorii ar trebui considerați principalii trădători. Potrivit statisticilor, reprezentanții constelației de foc sunt cei care merg cel mai adesea în stânga sufletului pereche și, uneori, nici măcar nu o ascund.

Horoscop bani. Cele 3 zodii care vor avea cardul plin în toamnă! Dau lovitura în septembrie 2022
2. Aproape toți Vărsătorii se caracterizează printr-un caracter lipsit de emoții. Ei nu știu să spună altora despre sentimentele lor și, prin urmare, păstrează totul pentru ei înșiși. Din această cauză, Vărsătorii îi împing adesea pe cei dragi care încearcă să-i apropie.

3. Oamenii cu Luna în Gemeni se plâng adesea de insomnie, se trezesc în miezul nopții și sunt cei care suferă adesea de probleme psihice.

4. Dar dacă o persoană are Luna în semnul Scorpionului, atunci cel mai probabil nu va spune nimănui despre ceea ce trăiește în interiorul său și poate că el însuși nu va putea înțelege ce simte în legătură cu asta sau cutare interlocutor.

5. Capricornii lunari tind să fie pesimiști. Adesea pot fi impasibili, iar fața lor este ca o mască de piatră, pe care nu o scot niciodată nici măcar în comunicarea cu cei mai apropiați.

Horoscop Pavel Globa. Ce zodii sunt dezamăgite în drgaoste

6. Dacă o persoană are Venus în Scorpion sau Berbec, atunci cel mai probabil va fi rapid dezamăgit de iubitul său. Din păcate, nu este ușor să păstrezi interesul unei astfel de Venus, partenerul trebuie să surprindă constant o persoană cu un astfel de aspect în harta natală.

7. Este puțin probabil ca cineva să se certe cu faptul că bărbații Fecioara se disting printr-un caracter ciudat, sunt pe propriile lor minți, nu le spun altora despre planurile lor și deseori arată suspicios.

Horoscop Pavel Globa. Vin bani pe bandă rulantă, iar dragostea răsare de peste tot. Care sunt zodiile norocoase în zilele următoare
8. Dacă o persoană are Marte în Taur, atunci, cel mai probabil, nu va face nimic în viața lui până când cineva îl va face să se ridice de pe canapea, un astfel de individ poate fi leneș la infinit.