Fecioara Maria, mesaj pentru zodii. Cine are protecţie sfântă duminică

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, duminica 12 decembrie 2021. ce trebuie sa stie fiecare semn astral.

11 dec. 2021, 23:04
Fecioara Maria, mesaj pentru zodii. Cine are protecţie sfântă duminică

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021. Mihai Voropchievici a făcut inventarul cadourilor astrale pentru zodii
Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 13-19 decembrie 2021. Ce zodii au parte de protecţie divină
Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
FA-TI TIMP PENTRU MUNCA, ODIHNA SI JOACA

Copiii sunt fiinte pline de bucurie ce adora sa se joace, ca expresie a fericirii lor. Ce iti placea sa te joci cel mai mult cand erai copil ? Care iti erau modurile favorite de joaca si distractie ? Inca poti sa te distrezi si acum chiar daca ai si responsabilitati suficiente. Daca urmezi calauzirea lui Dumnezeu, munca ta poate deveni joaca ta. Rasul si inima usoara vin natural la copii, iar tu poti sa simti la fel daca ai grija de copilul tau interior. Poate ca tu sau cineva apropiat tie munceste prea mult acum si mesajul este sa te usurezi de povara, sa faci ceva lipsit de griji si care sa iti aduca bucurie, pentru a obtine echilibrul. Ce aduce acum bucurie inimii tale ? Cum poti aduce distractie in agenda zilei tale ? Rasul poate fi molipsitor. Cand incepi sa razi, se elibereaza un flux natural in corp care te va ajuta sa te simti viu si plin de energia bucuriei.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
DA PACII O SANSA

Daca acum te simti stresat sau blocat, este un semn sa iei o pauza si sa te rogi pentru ca pacea interioara sa reapara in tine. Asa cum un copil plange ca sa i se implineasca nevoile, si tu poti sa strigi spre Dumnezeu si sa ai incredere ca rugaciunea iti va fi auzita si raspunsa in cel mai bun mod cu putinta. Cand esti in stare de pace, esti mai relaxat natural si poti sa auzi mai bine ghidarea divina ca sa urmezi pasi pozitivi de actiune si si sa gasesti solutii. Pacea ta ii inspira si pe cei din jurul tau pentru ca aura ta este plina de iubire si delicatete. Altii se vor simti atrasi natural spre tine ca sa stea in prezenta ta pasjica. Tu poti aduce pacea in orice situatie daca te rogi pentru o solutie pasnica. Creatorul nostru nu are limite, deci cand dam atentie situatiei noastre prin rugaciune, el ne raspunde in cel mai frumos si creativ mod.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
AI CREDINTA SA MERGI PRIN USI NOI

Totul in viata are propriul sau sezon : plantele, florile, copacii…si noi! Uneori avem nevoie sa ne indepartam dintr-o situatie curenta chiar daca nu stim ce urmeaza in continuare. Trecem prin permanente schimbari inca de cand ne-am nascut. A ne simti confortabili cu schimbarea ca parte din viata ne ajuta sa fim flexibili in a merge mai departe.

A ne indeparta nu inseamna ca o facem pentru totdeauna, poate fi ceva temporar. A sti cand sa pleci sau sa spui la revedere nu este usor. Totusi, cu ajutorul unei rugaciuni de intarire capeti putere si procesul este mai armonios. Contempla orice din viata ta ce simti ca trebuie sa depasesti, cerand lui Dumne sa iti arate adevarul. Este nevoie de o inima si de o minte deschisa dar si de onestitate din partea ta. Ai incredere ca pasul urmator benefic pentru tine iti va fi revelat si o noua usa ti se va deschide la momentul potrivit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.