Fecioara Maria, mesaj pentru zodiile binecuvântate ale zilei: Adu-L pe Dumnezeu in casa ta prin multa rugaciune!

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

26 mart. 2024, 23:33
Fecioara Maria, mesaj pentru zodiile binecuvântate ale zilei: Adu-L pe Dumnezeu in casa ta prin multa rugaciune!
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, miercuri 20 martie 2024

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de miercuri 2t martie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Horoscopul runelor. ODIN ŞI WUNJO, cele mai puternice pietre magice, au grijă de două zodii vecine

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
FII BLAND

Blandetea si intelepciunea sunt atributele lui Dumnezeu si ale tuturor creatiilor divine…inclusiv ale tale. Ca bebelus, erai plin de blandete si erai foarte dulce. Ai in continuare nevoie sa fii asa, chiar daca acum esti adult. Exista multa putere in a fi bland si linistit. De exemplu, tragand de tulpina unei plante in crestere nu o va face sa creasca mai rapid. Daca tragi de petalele unui boboc de trandafir, nu il va face sa se deschida si sa infloreasca mai repede. In schimb, iubirea si blandetea au de departe beneficii mult mai mari.

Exista o situatie de viata in care consideri ca este bine sa aplici blandetea ? Poate este nevoie sa renunti sa incerci sa controlezi un rezultat dorit si sa il abandonezi spre divinitate si timpul perfect ?

Daca spui rugaciuni ca sa ai pace in suflet sau daca meditezi pentru o solutie pasnica la o disputa poate face minuni. Folosirea fortei este rareori o solutie eficienta, deci apeleaza la marea intelepciune de a cere lui Dumnezeu sa iti acorde zi si noapte protectie si solutiile si oamenii perfecti care sa iti aduca numai binecuvantari in viata ta.

Horoscop Neti Sandu 27 martie 2024: Vibraţia zilei este 9 şi o privire de ansamblu ne-ar fi de mare folos în situații de criză

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
RECUNOASTE ADEVARUL LUI DUMNEZEU

Ca si copil, iti purtai inima la vedere, erai autentic si transparent. Daca erai suparat, nu incercai sa iti infunzi emotiile in spatele unor obiceiuri nesanatoase sau sa pretinzi ca totul este bine cand nu asta simteai.

Emotiile sunt de obicei inconsecvente si sunt pe valuri, deci nu sunt cel mai de incredere ghid ca sa decizi doar in baza lor urmatorii pasi de actiune in viata. Cu toate acestea, daca ai un sentiment consistent si repetitiv despre o schimbare de viata pe care sa o faci, aceea este vocea spiritului tau care vorbeste prin inima ta. Exista o situatie in care trebuie sa fii sincer cu tine insuti ? Facand acest pas, vei simti mai multa bucurie, iubire, lumina si pace in viata ta. Poate ca este timpul sa iti rostesti adevarul intr-o situatie sau sa admiti adevarul despre ceva in fata ta.

A fi sincer cu tine este esential. Poate ca asta inseamna sa iti dai jos ochelarii cu lentile rozalii si sa infrunti realitatea. Dumnezeu te va ajuta intotdeauna sa depasesti orice frica pe care o ai de a face o schimbare care e sanatoasa pentru tine. Este important sa tii ochii si inima deschise ca sa primesti binecuvantarea adevarului in viata ta.

Mesajul zilei pentru zodia RAC
UN CAMIN FERICIT

Daca nu ai avut caminul plin de iubire si lumina in copilarie asa cum visai, poti oricand sa il creezi acum pentru tine, pentru familia ta si pentru copilul tau interior. Daca caminul copilariei tale ti-a lasat o amintire placuta, poti recrea acel sentiment de iubire si siguranta acum la maturitate. Roaga-te ca Dumnezeu sa iti umple casa cu iubirea si lumina divina care inlatura orice intuneric. Toate fiintele au nevoie de adapost. In natura, animalele sunt norocoase sa traiasca oriunde este cel mai bine pentru ele. Ca oameni, aveti unele limitari practice si nu puteti sa ne faceti casa chiar oriunde doriti. Rugaciunea si credinta deschid usa pentru a gasi caminul potrivit care sa fie mentinut in pace si protectie. Are casa ta nevoie de o curatenie amanuntita, inclusiv sa scapi de lucruri vechi ce te trag in spate ? Plimba-te prin casa si intreaba spiritul sfant sa iti indice care sunt lucrurile ce ar fi bine sa le donezi, vinzi sau arunci. Poate ca este timpul sa iti faci bagajul si sa te muti in alta casa. Fie ca noua locuinta apare ca necesitate sau ca alegerea ta, te poti ruga la Dumnezeu sa te ghideze spre locul ideal de locuit. Poti si sa te rogi sa ti se dea motivatia de a face curatenie detaliata in casa daca prea multele obiecte adunate au facut ca spatiul sa nu mai para confortabil.

Adu-L pe Dumnezeu in casa ta prin multa rugaciune si devotament iar casa va reflecta aceasta puternica iubire divina.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro