Horoscop Neti Sandu 27 martie 2024: Vibraţia zilei este 9 şi o privire de ansamblu ne-ar fi de mare folos în situații de criză

Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă. O să apelam la resursele interioare ca să facem față provocărilor și să ne atingem obiectivele.  

26 mart. 2024, 22:46
Horoscop Neti Sandu 27 martie 2024: Vibraţia zilei este 9 şi o privire de ansamblu ne-ar fi de mare folos în situații de criză

Horoscop Neti Sandu 27 martie 2024 – Berbec

Sunteți în formă și veți putea duce la bun sfârșit proiectele la care lucrați, poate, de anul trecut și veți lansa la apă proiecte noi care să vă aducă succes.

Vor veni bani din surse colaterale și veți face unele investiții legate de casă, printre altele. Luați în calcul și concediul.

Horoscop 27 martie 2024 – Taur
Veți asigura că banii pentru care ați muncit sosesc și veți întinde antenele să găsiți un business profitabil și să vă asociați cu oamenii cu care vă armonizați la treabă.

Citește și

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Planetele în Berbec ne dau viața peste cap. Taurii trebuie să fie vigilenți, iar Capricornii pun stop relațiilor toxice

Întervedere cu cineva care vă invită în weekend într-o stațiune de agrement și veți da curs invitației dacă nu aveți alte treburi, musafiri.

Horoscop Neti Sandu 27 martie 2024 – Gemeni
Se adună bani, poate vor fi plătite colaborările și veți putea să vă permiteți un city break în weekend ca să vă mai spălați gândurile, retina.

Se va ține cont de felul în care munciți și veți primi premiu, o primă, un voucher și veți fi și mai motivați de acum încolo.

Horoscop 27 martie 2024 – Rac
Șefii vor merge pe mâna voastră și vă vor încredința un proiect pe care să-l orchestrati cu măiestrie, căci experiența își spune cuvântul.

S-ar putea să dați examen, interviu și să treceți cu brio, să lucrați la ceea ce vă place sau să învățați.

Horoscop Neti Sandu 27 martie 2024 – Leu
Poate v-ați găsit ceva de lucru, în paralel cu serviciul și vă veți  descurca mai bine cu banii, o să aveți o libertate de mișcare, după ce ați tot strâns cureaua.

Poate vă invită cineva drag să petreceți câteva zile bune împreună, acolo unde locuiește în țară sau în străinătate.

Horoscop 27 martie 2024 – Fecioară
Parcă v-ați mai acomodat cu șefii, cu exigențele lor de ultimă oră și veți mai cere și voi una, alta, printre care și bani în plus.

Poate n-or să cedeze din prima, dar cât de curând or să facă. Veți recupera acei bani pentru care ați tot făcut demersuri și veți mai cumpăra și voi diverse pentru casă.

Horoscop primăvară 2024. Cele trei zodii care vor da lovitura în plan financiar până la sfârșitul primăverii
Horoscop Neti Sandu 27 martie 2024 – Balanță
O reușită în cadrul unor negocieri. Poate îi convingeți pe angajatori să vă îndeplinească toate cerințele și să vă plătească și cu cât cereți.

Veți reaprinde flacăra iubirii, că nu vreți să renunțați la cineva care v-a făcut fericiți și încă vă mai poate face.

Horoscop 27 martie 2024 – Scorpion
O revedere emoționantă și veți putea să vă dați seama dacă viața voastră se leagă de cealaltă ființă pe care ați cunoscut-o de curând și în care v-ați pus mari speranțe.

Vă căuta cineva care poate fi trup și suflet alături de voi dacă vă apucați de vreo treabă importantă.

Citeşte mai multe pe ştirileprotv.ro