Fecioara Maria, mesaj pentru zodiile binecuvântate ale săptămânii

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, duminica 13 noiembrie 2022. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de duminica 13 noiembrie 2022 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

12 nov. 2022, 23:45
Fecioara Maria, mesaj pentru zodiile binecuvântate ale săptămânii

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Zodiac chinezesc 2023. Este anul Iepurelui de apă: un mare succes așteaptă aceste semne astrologice
Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
ONESTITATE

„Sunt in contact cu sentimentele mele reale in legatura cu aceasta situatie.”

Ai primit acest mesaj ca raspuns la intrebarile sufletului tau pentru ca Fecioara Maria vede o nevoie pentru o sinceritate de sine. Ce trebuie sa admiti in fata ta pentru o situatie curenta ce te preocupa? Cand te gandesti la ea, ce sentimente apar la suprafata? De ce?

Este important sa iti inventariezi emotiile si gandurile despre orice te confuzeaza, irita sau infricoseaza. Altfel reactionezi in loc sa preiei tu controlul. Desi egoul este inspaimantat sa priveasca mai adanc, este o componenta esentiala de a vindeca aceasta situatie. Acest mesaj te ghideaza sa iti iei timp sa iti evaluezi si intelegi sentimentele. Tine minte : esti indreptatit la ele si ele nu sunt nici rele nici bune. Deseori, sentimentele sunt voci ale ingerilor ce trimit mesaje de la Dumnezeu spre tine.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
MIRACOL

„Am incredere in Dumnezeu ca sa stiu solutia perfecta pentru aceasta situatie.”

Ai cerut miracole si ele iti sunt oferite. Chiar daca tu nu iti poti imagina cum se poate rezolva o situatie din prezentul tau, intelepciunea infinita a lui Dumnezeu contine solutia. Acest mesaj ofera reasigurare ca un miracol se va manifesta pentru tine si cei dragi. El va aparea intr-un mod total neasteptat.

Fecioara Maria iti da putere si sustinere in acest timp. Ea este o sursa de mare confort emotional si vindecare pe toate planurile. Sprijina-te pe ea, bazeaza-te pe ea, in special daca simti ca ti se clatina credinta. Tine minte ca Dumnezeu lucreaza in timpul perfect divin si iti poate da ghidare cu privire la pasii necesari pe care tu sa ii urmezi ca sa iti aduci miracolul aproape.

Horoscop rune 14-20 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici spune ce zodii sunt binecuvântate de pietrele magice
Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
CREDINTA

„Am incredere si credinta in Dumnezeu sa vindece aceasta situatie.”

O preocupare a ta la care te gandesti acum implica o situatie care iti testeaza credinta. Astfel, acest mesaj iti indica faptul ca ai nevoie sa ai mai multa credinta. Totul se va rezolva in modul perfect divin si in timpul potrivit divin, chiar daca in prezent nicio solutie nu iti este in fata ochilor. Rugaciunilor li se ofera deseori raspuns in moduri neasteptate, asa cum va fi cazul acestei situatii. Las-o in mainile lui Dumnezeu, care, in infinita Lui intelepciune, deja stie cum sa rezolve totul. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii pot vedea viitorul tau..si este luminos. Ai credinta, suflet drag, pentru a te bucura de fiecare moment pretios de pe calea ta spre ziua de maine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: duminica 13 noiembrie 2022. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru duminica 13 noiembrie 2022 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
PRIMESTI UN „ASPIRATOR” – ASISTENTA FINANCIARA

Arhanghelul Mihail iti cere permisiunea sa ii dai voie sa iti aspire toate grijile, anxietatile si fricile pe tema banilor. El le va inlocui cu emotiile profunde inalte asociate cu abundenta. Presiunile financiare vor incepe sa se usureze.

Sabia si scutul sunt simboluri oferite tie de Arhanghelul Mihail ca instrumente puternice de eliberare de stres. Arhanghelul Mihail intra in campul tau energetic pentru a-ti oferi ghidare si asistenta in legatura cu subiectele financiare. Este timpul sa abandonezi ingrijorarile tale despre bani in grija si iubirea divina. Prosperitatea sau lipsa ei este o exprimare exterioara a ideilor pe care le ai in minte. Prosperitatea incepe prin a te simti bine despre tine insuti. Atunci cand crezi ca orice este posibil, tu te deschisi spre solutii si raspunsuri in orice arie a vietii tale. Este timpul pentru o curatare temeinica a afacerilor tale. Arhanghelul Mihail va trimite oameni si ghidare pentru a te asista cu economiile, taxele, afacerea si orice are legatura cu bugetul tau curent. Ai putea fi calauzit spre o noua banca sau sa iti schimbi obiceiuri de cheltuiala. El te va ghida si sa schimbi credintele limitative spre bani. Banii sunt pur si simplu doar o energie ; exista o sursa nelimitata universala care se poate revarsa spre tine din surse stiute sau nestiute iar Arhanghelul Mihail te sustine sa intri si tu in aceasta sursa data de divinitate.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE:  o  cascada de bani poate veni spre tine / o datorie se va incheia / poti primi o marire de salariu / o crestere de afacere este pe rol / vei putea atrage un nou job mai banos / cineva va plati o datorie spre tine / iti urmezi scopul in viata / primesti inspiratie cum sa gestionezi financiar viata ta / ai asistenta de la ingerii pamantesti in afaceri ce au baza spirituala / simte recunostinta ca sa atragi abundenta.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, sunt deschis acum si pe receptie pentru noi surse de venit. Iti multumesc pentru toata sustinerea ta pe teme financiare. Eu invat prin Tine ca sunt o fiinta nelimitata, imi accept sursa nelimitata intr-un mod nelimitat. Multumesc pentru tot binele care este prezent cu gratie in viata mea. Toate nevoile mele sunt implinite abundent acum si mereu. Multumesc.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
TRASEAZA GRANITE – O LINIE IN NISIP

Arhanghelul Mihail iti inmaneaza sabia sa. Este timpul sa setezi o granita energetica trasand simbolic o linie in nisip.

Aceasta sabie este simbolul faptului ca ti se cere sa faci o actiune definitiva. A sosit timpul sa trasezi granite bine definite intr-o anumita zona a vietii tale. O granita este un ghid, o limita sau o regula pe care o creezi prin care poti identifica care sunt acele comportamente acceptabile, rezonabile si in siguranta ale altor oameni fata de tine. Aceasta linie ii opreste pe oameni sa abuzeze de timpul, de resursele si de generozitatea ta. Arhanghelul Mihail intelege cat iti este de dificil sa setezi asemenea granite, in special cand este vorba de oameni pe care ii iubesti si ii pretuiesti nespus in inima ta ; cu toate acestea, El iti cere sa faci asta pentru propria ta sanatate si precautie. Linia este un marker de toleranta si acceptabilitate, semnificand un respect sanatos de sine. Energetic, noua ta pozitie ta va fi simtita de cei implicati. Granite sanatoase sunt unul din cele mai valoroase cadouri pentru ca ele, efectiv, forteaza o reorganizare a comportamentelor si ii face pe oameni sa te respecte ca pe o parte integrala si valoroasa a vietii lor. Arhanghelul Mihail iti va trimite continu putere ca sa mentii aceasta stare energetica.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE:  iti creste respectul de sine, valoarea de sine, incredere de sine / alegeri personale / esti imputernicit cu incredere, stabilitate / esti un parinte iubitor in timp ce setezi standarde si disciplina / rezolvi o lupta de putere, spunand NU / primesti protectie daca esti profesor, avocat sau lucrezi cu aspecte legale / esti impamantat / te retragi dintr-o situatie toxica / finalul unei drame.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, gratie ajutorului tau, eu au acum incredere in abilitatea mea de a spune NU. Pot seta o granita sanatoasa si responsabila. Sunt in controlul vietii mele si sunt capabil sa mentin controlul asupra oricarei situatii. Iti multumesc ca ma sustii sa creezi granite sanatoase care ma protejeaza si sustin.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
POZITIVITATE – ENERGIA CUVINTELOR!

Arhanghelul Mihail te roaga sa revizuiesti cu atentie legatura dintre ce gandesti si ce verbalizezi prin dialogul folosit. Cuvintele au putere foarte mare, foloseste-le cu intelepciune.

Sabia si scutul de protectie iti sunt oferite simbolic de Arhanghelul Mihail ca instrumente puternice pentru eliberarea de stres. In fiecare zi, vorbesti mii de cuvinte fara sa te gandesti la energia puternica pe care o contin si astfel o livrezi. Doar si cateva cuvinte alaturate au puterea de a vindecat si puterea de a rani. De exemplu „Te iubesc” sau „Te urasc”. Arhanghelul Mihail te roaga sa iti observi si dialogul interior, cuvintele care ruleaza continuu si repetitiv in mintea ta. Sunt acestea pozitive si incurajatoare sau constau intr-o constanta critica de sine care iti stirbeste din valoarea de sine ? Daca observi ganduri negative, doar spune: „Arhanghele Mihail, te rog suprascrie si corecteaza”. Nicio alta pedeapsa de sine nu este necesara. Arhanghelul Mihail te mai roaga sa iti observi si limbajul descriptiv, in special cuvintele si frazele pe care le repeti frecvent dar si cuvintele negative despre corpul tau cum ar fi „Am inima franta” sau „imi crapa capul”. Focuseaza-te pe cuvinte pozitive si pe afirmatii de iubire si incurajare. O afirmatie este punctul de start al unei schimbari ; alege propozitii pozitive care fie vor elimina ceva din viata ta fie te vor ajuta sa creezi ceva nou si frumos. Arhanghelul Mihail te va asista sa te focusezi pe cuvinte cu energie inalta pentru a-ti imbunatati valoarea de sine, respectul de sine si relatiile. Arhanghelul iti reamineste si sa binecuvantezi pe oricine intalnesti.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE:  Alege sa nu spui nimic daca nu ai ceva bun sau frumos de spus / tine un jurnal de recunostinta / da-te la o parte dintr-o situatie toxica verbala sau dintr-o relatie toxica / practica rugaciuni cat mai des / curata-ti energetic casa / numara-ti binecuvantarile si nu problemele.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma inveti si asisti sa ma accept pentru ceea ce sunt, fara judecata sau critica. Am grija de gandurile mele cu atentie si permit doar celor pozitive si iubitoare sa ruleze. Iti multumesc ca imi veghezi si cuvintele pentru a rosti vorbe pozitive si focusate pe iubire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.