Horoscop rune 14-20 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici spune ce zodii sunt binecuvântate de pietrele magice

Mihai Voropchievici anunţă o săptămână de belşug şi prosperitate pentru anumite zodii, dar avertizează că anumite semne astrale merg pe gheaţă subţire.

12 nov. 2022, 18:49
Horoscop rune 14-20 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici spune ce zodii sunt binecuvântate de pietrele magice

Horoscop rune 14-20 noiembrie 2022. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este cea mai misterioasă zodie din horoscop
n legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Trei zodii care vor avea noroc la bani înainte de Crăciun, rup cardul în luna cadourilor!
Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 14-20 noiembrie 2022 pentru Berbec
Nativii din zodia Berbecului să aibă răbdare. Acum se întoarce roata norocului şi numai pentru Berbecii care sunt răbdători şi nu greşesc în a-şi dori imediat totul. Cu puţină răbdare, chiar dacă e greu pentru o zodie de Foc să aibă răbdare, dar spune runa că surprizele plăcute sunt făcute pentru Berbecii care ştiu să aştepte. Deci, nu grăbiţi desfăşurarea în avanpremieră a evenimentelor.

Horoscop rune pentru Taur
Taurul e pus sa susţină o mică bătălie săptămâna viitoare. E un pic de arţag acolo în el, încăpăţânare, ceartă. Dar runa vă asigură să nu fiţi îngrijoraţi. Bătălia aceasta, dacă nu o faceţi cu patos, veţi câştiga în mod sigur. Deci, nu vă ambiţionaţi să demonstraţi că sunteţi mai tari decât Berbecii.

Horoscop rune pentru Gemeni
Protecţie totală pentru săptămâna viitoare pentru nativii din Gemeni. Este semnul care este protejat de o rună ce ţine departe nativii acestei zodii de toate necazurile şi de toate lucrurile rele.

Horoscop rune pentru Rac
Racii primesc veşti bune. În plus, şi un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă.

Horoscop rune 14-20 noiembrie 2022 pentru Leu
Leul, pentru că a fost de treabă, acum primeşte veşti bune, e sfătuit să lase la o parte toate problemele şi grijile legate de trecut. Lasă necazurile în urmă şi pregăteşte-te pentru o săptămână de vis, nemaipomenită.

Horoscop rune pentru Fecioară
Fecioara e pusă în postura de a-şi consolida poziţia în familie, în societate şi la serviciu pentru că a cam lăsat lucrurile să meargă de la sine. Deci, mobilizaţi-vă toate forţele.

Horoscop rune pentru Balanţă
Balanţa are un mesaj dublu: în primul rând să vă relaxaţi totalmente. În al doilea rând, relaxaţi-vă şi mental, şi nu vă faceţi probleme pentru o persoană apropiată vizavi de starea ei de sănătate. Are o stare de sănătate excelentă, numai că mai trebuie băgată în seamă şi ea.

Horoscop rune 14-20 noiembrie 2022 pentru Scorpion
Scorpionul are chef de schimbări, ori să-şi schimbe locul de muncă ori să se mute din casa respectivă. În tot cazul, faţă de acele opţiuni, el va lua o hotătâre perfect valabilă şi benefică pentru el. Poate să le ia chiar pe amândouă dacă are forţa financiară.

Horoscop rune pentru Săgetător
Pentru Săgetător, o suită de schimbări majore foarte apropiate. Mereu schimbări, înseamnă că aceşti nativi au intrat pe un făgaş bun.

Horoscop rune 14-20 noiembrie 2022 pentru Capricorn
Capricornii sunt pregătiţi să înceapă o viaţă nouă. Revigorare sau renaştere în planul disponibilităţilor fizice şi psihice. Foarte mulţi Capricorni singurei ar putea să caute partener, că vine acum perioada de iarnă şi nu are cine să-i ţină de cald.

Horoscop rune pentru Vărsător
Vărsătorul s-a supărat. A fost vesel, s-a distrat, acum se înconjoară el cu o aură de mister şi o săptămână nu vrea să vorbească cu nimeni, nu ştie nimeni ce are. El are acest obicei de multe ori să plece „ca magărul în ceaţă”, cum e zicala, că nu ştii ce s-a întâmplat.

Horoscop rune pentru Peşti
Peştii trăiesc din plin. E cert că cineva care se gândeşte intens la un Peşte îi va trimite un cadou minunat, scrie A3.ro