Fecioara Maria, regina ingerilor, anunta zodiile binecuvantate ale saptamanii

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de luni 22 mai 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 

22 mai 2023, 00:45
Fecioara Maria, regina ingerilor, anunta zodiile binecuvantate ale saptamanii

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 22-28 mai 2023. „Ti se deschid acum usile schimbarii. Fii pregatit!”
Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Previziuni RUNE 22-28 mai 2023. Runa FEHU atrage atenţia asurpra datoriilor. Noutăţi de la pietrele mistice!
Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
„Daruieste cu dragoste si har neconditionat”

Ti se cere sa acorzi mai multa atentie aspectelor confortabile, materne, dragastoase si stabile ale naturii tale, pe care sa le echilibrezi cu puternica energie protectoare. Ghidarea te ajuta sa te concentrezi pe echilibrul tau. Asigura-te ca ramai cu picioarele pe pamant tot timpul. Analizeaza-ti viata si vezi cum ai putea sa iti dezvolti latura feminina, darnica si iubitoare, dar si sa demonstrezi ca esti puternic si ca ai incredere in tine. De asemenea, nu uita ca esti o persoana ce merita sa fie iubita, indiferent cum te trateaza altii. Constientizeaza faptul ca esti unic, special si nu uita sa ai compasiune pentru cei care au nivel mai mic de cunoastere decat tine.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
„Mentine-ti valoarea si stima de sine”

Primesti mesajul ca e timpul sa iti amintesti cat de special esti. Spiritul tau trebuie sa fie cel putin trecut de a 7-a dimensiune ca sa ii fie permis sa se reincarneze pe pamant. Si, ca la orice inceput, cand intri intr-un corp, a fost pusa asupra ta multa intelepciune. Ghidarea ta este sa meditezi pentru cateva minute in fiecare zi asupra cadourilor, talentelor si intelepciunii din sufletul tau. Ti se reaminteste ca multi ingeri sunt in jurul tau si unii dintre cei mai magnifici arhangheli lucreaza cu tine.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
„Coopereaza pentru cea mai buna comunitate”

Acest mesaj iti spune sa fii devotat in a-ti face casa primitoare si armonioasa, in timp ce iti aduci familia impreuna. Poti face pasi mici cum ar fi sa zambesti vecinilor. Ingerii vor incepe sa cante, sa puna asupra ta planurile lor. Vei atrage energii inalte si oameni in jurul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.