Fecioara Maria, zodiile binecuvântate ale săptămânii. Cine are parte de protecţia Divinităţii

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

13 mart. 2023, 00:24
Fecioara Maria, zodiile binecuvântate ale săptămânii. Cine are parte de protecţia Divinităţii

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, luni 13 martie 2023
Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de luni 13 martie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Camelia Pătrăşcanu: Conjuncția Marte-Saturn aduce zgârcenie pentru români
Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Repetitia genereaza perfectiunea

Repetitia este mama invataturii, spunea o vorba din popor. Acum, Fecioara Maria si ingerii vin sa-ti transmita mesajul ca repetitia sta la baza perfectiunii. Practica-ti pasiunea cu regularitate si vei deveni din ce in ce mai bun. Cere sprijinul ingerilor sa te ajute sa iti eliberezi programul, astfel incat sa poti exersa. Acesta este un mesaj pozitiv, ca tu sa petreci mai mult timp facand ceea ce-ti place. Poate fi vorba de capatarea unei noi abilitati la care poti deveni expert numai exersand. Sau poate ti-ai gasit misiunea de vindeca. Numai practicand vei putea sa iti imbunatatesti acest har.

Horoscop karmic 13-19 martie 2023. Săptămână grea, karma negativă cuprinde ca o liană multe zodii
Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Decizii intelepte

Poate ca te afli intr-un moment in care ai de luat o decizie. Poate ca ai deja raspunsul, dar nu esti sigur ca este cel corect. Acest mesaj vine a-ti intareasca credinta ca intelepciunea ta interioara trebuie ascultata. Cateodata te indoiesti in legatura cu deciziile pe care le-ai luat in trecut, iar unele dintre ele par a fi fost gresite. Si, totusi, daca stai si te gandesti, ai avut de invatat de pe urma lor, deci, de ce ar fi fost gresite. Nu uita! Poti cere oricand ghidare de la Fecioara Maria, de la ingerii pazitori, de la arhangheli pentru a-ti (re)gasi drumul divin, de a-ti cunoaste adevarul. Ai incredere in suportul si sprijinul lor!

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Rosteste-ti adevarul

Acesta este un mesaj puternic pentru tine. Rosteste-ti adevarul. Renunta la frici, la griji sau alte posibile reactii pe care crezi ca le poate avea Dumnezeu sau oricine. Vorbeste deschis si sincer, intr-o maniera plina de dragoste. Ramai integru, indiferent cum reactioneaza ceilalti. Unii vor fi de acord cu tine, altii nu. Dar cel mai important lucru este ca tu ramai fidel credintelor tale si adevarului tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.