Fecioara Maria, zodiile binecuvântate la sfârşitul săptămânii: „Dă-i grijile lui Dumnezeu”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, sambata 2 martie 2024. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 

02 mart. 2024, 00:39
Fecioara Maria, zodiile binecuvântate la sfârşitul săptămânii: „Dă-i grijile lui Dumnezeu”
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024. Se anunţă o lună complicată

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
DA-I GRIJILE LUI DUMNEZEU

Cand eram copii, obisnuiam sa dormim zinc dupa-amiaza. Ei bine, nevoia noastra pentru odihna nu a disparut pentru ca suntem adulti. Exista un motiv pentru care Dumnezeu a binecuvantat a saptea zi si a sanctificat-o, declarand-o zi de odihna, pentru ca avem nevoie! Toti avem nevoie de timp pentru a ne deconecta de la lume, pentru a ne incarca de energie si a ne creste atitudinea. Relaxarea poate lua multe forme : poti petrece timp odihnindu-te, rugandu-te sau stand cu familia la masa. Poti sa te bucuri de timp in natura, stand langa un copac sau langa o apa. Evita electronicele cand te odihnesti, ca sa te reconectezi cu Dumnezeu fara distrageri. Te poti relaxa acasa cu un pui de somn de dupa-amiaza, gradinarind sau citind o carte buna. Cand te odihnesti, este mai usor sa il auzi pe Dumnezeu si sa ii eliberezi orice griji sau preocupari ; solutiile sunt deseori descoperite cand esti relaxat si deschis spre ghidarea divina. Somnul este vindecator in multe privinte si sunt multe moduri de a-l avea, inclusiv punand ulei esential pur de lavanda pe perna, ascultat de muzica odihnitoare, o baie buna inainte de somn cu ulei esential in ea. Vise placute!

Horoscop bani martie 2024. Ce zodii reușesc să pună mâna pe un jackpot de milioane

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
SARBATORESTE VIATA

Copiii adora sa danseze, sa cante si sa se joace! Sarbatorirea poate fi un mod natural de a fi si pentru noi cei care devenim adulti. Putem sa ne recapatam acel simt din copilarie si sa ne minunam cu incantare de frumusetea pe care Dumnezeu a creat-o aici pe pamant. O noua viata este un alt motiv de sarbatoare. Cand se naste un copil, oamenii sarbatoresc evenimentul prin daruri si ofera felicitari parintilor. Poti sa continui sa sarbatoresti orice se naste nou in viata ta, un nou proiect, un nou inceput de orice fel. Hraneste si ingrijeste copilul interior fiind in comuniune cu Dumnezeu care te iubeste asa de mult. Fa-o prin rugaciune. Acele momente tacute in care tu vorbesti cu Dumnezeu iti pot ridica ingrijorarile si poverile ca sa poti vedea binecuvantarile si frumusetea din viata ta. Sunt asa de multe motive de sarbatoare pentru care sa fii recunoscator!

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
BUCURA-TE DE FIECARE SITUATIE

Ai admirat vreodata zborul lin si gratios al unei pasari ? Pe cat de usor pare ca zboara, pe atat trebuie sa fie foarte exacta postura sa pentru ca sa poata sa plonjeze si dupa mancare si sa o faca cu eficienta maxima. Tu poti fii asa de usor si gratios in drumul tau spre a-ti procura cele necesare traiului ? Poate ca esti prea stresat si pui multa presiune si responsabilitate pe tine. Este timpul sa revezi care iti sunt conceptiile despre ce inseamna sa fii un adult. Ti-ai vazut parintii muncind continuu, fiind implicati nonstop in carierele lor sau in munca de acasa ori in voluntariat ? Poti sa reinventezi conceptul despre ce inseamna sa fii un adult sanatos si responsabil, facand un echilibru intre a da si a primi. Ca si pasarea, si tu poti plonja cu gratie spre ce ai nevoie in timp ce te ocupi de responsabilitatile tale. Cheia este sa ridici poverile de pe umerii tai si sa le dai lui Dumnezeu care ti le va ridica de indata ce il rogi sa te ajute. Roaga-te sa gasesti binecuvantarile si lectiile din fiecare experienta, apoi sa ii dai drumul si sa avansezi usor mai departe prin viata, nu impovarat.

 

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro