Fecioara Maria, zodiile binecuvântate. Mesaajul săptămânii:”Închide telefonul, computerul şi bucură-te de răsărit, de apus, de natura, de viaţă”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru februarie 2024. Primeste cu inima deschisa un mesaj al săptămînii  cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 

04 feb. 2024, 07:03
Fecioara Maria, zodiile binecuvântate. Mesaajul săptămânii:”Închide telefonul, computerul şi bucură-te de răsărit, de apus, de natura, de viaţă”

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Zodiac CHINEZESC 5-11 februarie 2024. Vânturi bune bat în direcţia multor zodii, se anunţă săptămână cu belşug şi karma bună

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Horoscop februarie 2024. Tamara Globa are 3 zodii norocoase pe listă. Pavel Globa ştie zodia care ia jackpotul de la Loto

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Ia-ti timp sa te odihnesti si sa te refaci in loc sa continui sa te agiti

Ironia este ca prin odihna si conservarea energiei, iti mobilizezi resursele interne pentru urmatorul ciclu de munca si poti realiza si mai multe si mai bine. In lumea plina de viteza in care traiesti, cu asa multe presiuni, este dificil sa iti gasesti intervale regulate de timp pentru asa ceva, totusi este critic pentru sanatatea ta si starea ta de bine. Lasa aceste perioade de odihna sa fie o oportunitate oferita corpului tau de a se recupera din stresul si povara ultimelor activitati si ganduri. Dormi mai mult, fa un masaj, petrece timp cu un prieten de suflet, exploreaza natura, orice care sa iti aduca pacea mintii. Multi oameni nu isi dau voie dupa o activitate productiva dar stresanta sa aiba perioade de respiro si sar imediat in alte activitati, fara sa se bucure de rezultat, relaxandu-se. Este total nenatural, in natura nu vezi niciun animal asa. Inchide telefonul, computerul si bucura-te de rasarit, de apus, de natura, de viata. Aceste ferestre de timp nu trebuie sa fie lungi dar trebuie sa existe in viata ta neaparat.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Ia-ti timp departe de viata ta obisnuita si traieste-l in solitudine

Poate fi dificil in actualele vremuri sa petreci timp in solitudine, sa te deconectezi total de tehnologie si de oameni si sa gasesti un loc in liniste in casa ta sau in natura, insa este important sa faci asta la acest moment. Inchide telefon, computer si televizor cateva ore macar. Desi te poti simti cam anxios si nelinistit cand o faci prima data, aceste stari ale mintii vor trece. Foloseste timpul pentru contemplare si meditatie. Nu este izolare. Este solitudine. Solitudinea este o alegere constienta si iubitoare de a fi doar cu tine insuti pentru o perioada de timp. Daca este posibil, dedica-ti astfel o zi intreaga si fa orice simti ca vrei sa faci. In acest timp pe care il petreci in solitudine, scrie si intr-un jurnal ce simti. Daca te simti vinovat sau anxios la gandul ca faci asa ceva, respira adanc si profund ca sa te relaxezi. Cand observi ca respiratia iti este superficiala, respira de trei sau patru ori profund si rar ca sa se topeasca nelinistea. Bucura-te de sentimentul de a avea un spatiu sacru de solitudine in care sa te simti in siguranta, protejat si iubit de Dumnezeu, nicidecum singur. Chiar nu esti niciodata singur!

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI

Asuma-ti in ceea ce crezi si ce se simte bine pentru tine, in ciuda judecatii sau dezaprobarii altora

Ai incredere in simturile tale profunde ce stiu care este actiunea potrivita pentru tine si care nu si nu te mai baza pe altii asa de mult ca sa ti se spuna ce sa faci si cum sa actionezi. Nu toata lumea va fi de acord cu deciziile tale si daca alegi impotriva a ce se asteapta de la tine, poti da peste critica puternica si judecata. Stai drept, asumat, priveste in jur si respira adanc si rar. Te descurci de minune ascultandu-ti inima, in ciuda opiniilor altora despre tine. In plus, suportul tau cel mai bun si puternic vine din acel loc din tine care te ghideaza aratandu-ti semne care sa iti indice care e drumul de ales. Urmand aceste semne ajuti sufletul tau sa fie in aliniere cu intentiile sale aici pe pamant. La nevoie, trebuie sa infrunti totala dezaprobare a altora, asumandu-te deplin. Practica optimismul si claritatea scopurilor tale si astfel vei disipa mila de sine. Ai incredere in cunoasterea ta interioara si las-o sa fie unica ta sursa de putere pentru a avansa in viata.

Mesajul zilei pentru zodia RAC

Exista ceva in dezechilibru in viata ta, deci fa orice poti ca sa aduci o corectie

Te-ai simtit nesigur, instabil sau nu ai fost in apele tale in ultimul timp pentru ca exista un dezechilibru in viata ta. Ca sa aduci inapoi echilibrul, incepe prin a avea grija de sanatatea ta fizica. Colaboreaza cu cineva specializat in medicina holistica pentru a te reechilibra la nivel de energie si holistic. Nu este nevoie sa fii alarmat, dar daca exista o disfunctie pe care o poti repara energetic pentru corp, vei beneficia de pe urma unei asemenea analize. Exerseaza in fiecare zi, mananca alimente nutritive si odihneste-te din belsug. Apoi dedica timp pentru a-ti verifica cu sinceritate domeniile vietii ca sa vezi cum stai cu echilibrul si cu polaritatea dintre munca si distractie, dintre social si solitudine, dintre a da si a primi si orice alt aspect la care te hgandesti. Este nerealist sa te astepti sa fii tot timpul echilibrat dar e de datoria ta sa fii atent la tine. Chiar si trecerea de la un anotimp la altul, de la noapte la zi aduc in corp modificari. Observa cum te simti cand nu esti in echilibru si apoi urmeaza pasii necesari ca sa ajustezi orice e nevoie pentru ca energia ta sa revina la nivelul optim.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: duminica 4 februarie 2024. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru duminica 4 februarie 2024 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
Scrie despre gandurile si sentimentele tale

Acest mesaj arata ca esti dezorientat de sentimente confuze si nu esti sigur de directia in care sa te indrepti. Ingerii te ajuta sa iti cercetezi emotiile, sa desfaci straturile succesive pana ajungi la miezul launtric al adevarului. Ei te calauzesc sa scrii tot ce gandesti si simti, fara sa iti prelucrezi sau cenzurezi cuvintele. Tinerea unui jurnal iti va permite sa descoperi noi perspective despre ceea ce doresti cu adevarat. Aceasta limpezire iti va lumina pasii pe care sa ii faci in continuare.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Continua sa scrii creator, ca hobby sau ca ocupatie permanenta (cariera) / Urmeaza un curs pentru a invata arta de a scrie / Scrisul face parte din misiunea ta divina in aceasta viata / Invata o limba noua ; Alatura-te unui grup de scriitori.

Rugaciune: Iti multumesc ca m-ai ajutat sa ma conectez la creativitatea si intelepciunea daruite mie de Dumnezeu, incat sa ma pot exprima clar si sa culeg sugestii, binecuvantare si vindecare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
Simtul umorului

Aceasta situatie va beneficia de faptul ca ai simtul umorului. Priveste-ti experienta ca si cum ai urmari o scena dintr-un film, amintindu-ti ca lumea intreaga este o scena. Ce gasesti „de ras” in legatura cu natura umana in acest scenariu ? Obtinand o noua perspectiva asupra comportamentului fiecarui om, poti sa te detasezi automat, cu iubire. Umorul permite oamenilor sa nu mai fie asa de precauti, astfel incat iubirea poate patrunde si vindeca situatia si relatia. Iata de ce Dumnezeu si ingerii au un minunat simt al umorului, iar tu la fel.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Sa stii ca rasul este cel mai bun medicament / Urmareste un film distractiv pentru a avea mai multa buna dispozitie / Misiunea ta personala poate sa includa umorul intr-o forma sau alta / Invata glume noi pentru a detensiona o relatie

Rugaciune: Iti multumesc ca m-ai ajutat sa vad aspectele umoristice din aceasta situatie si sa rad cu iubire de manifestarile naturii umane. Sunt dornic sa imi vad experienta intr-o lumina noua, pentru a atrage energia iubirii si a vindecarii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.