Zodiac CHINEZESC 5-11 februarie 2024. Vânturi bune bat în direcţia multor zodii, se anunţă săptămână cu belşug şi karma bună

NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru toate zodiile, se anunta o saptamana cu bune si rele, dar multe semne sunt avantajate.

03 feb. 2024, 20:09
Zodiac CHINEZESC 5-11 februarie 2024. Vânturi bune bat în direcţia multor zodii, se anunţă săptămână cu belşug şi karma bună

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 5-11 februarie 2024. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Vanturi creative sufla in zona ta. Fie ca te reintorci la vechi proiecte artistice, fie ca organizezi ceva nou sau iti renovezi casa, permite inspiratiei sa zburde. Energiile celeste se agita sa iti ghideze imaginatia. Toate saptamana trebuie sa dai dovada de tact cu oamenii speciali din viata ta. cel putin unul dintre ei va avea nevoie de ghidare subtila. Nu incerca sa ii fortezi.

Horoscop februarie 2024. Tamara Globa are 3 zodii norocoase pe listă. Pavel Globa ştie zodia care ia jackpotul de la Loto

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Poate ca nu intelegi de ce oamenii actioneaza asa cum o fac, dar saptamana aceasta trebuie sa incerci sa te acomodezi cu comportamente ciudate. Munca va fi sustinuta iar daca familia iti va fi preocuparea principala, este un timp bun sa organizezi activitati si sa rezolvi probleme educationale. Toti Dragonii trebuie sa aiba grija mai bine de ei in aceasta perioada a anului.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Daca vrei sa termini totul saptamana aceasta, continua sa avansezi ! Cereri de la prieteni sau membri de familie vor adauga mai multa incarcare de munca la agenda ta si asa incarcata, dar favorurile pe care le faci acum vor aduce beneficii solide in viitor. Dupa mijlocul saptamanii, este mai bine sa te concentrezi pe relatiile tale cheie, in special daca incerci sa construiesti un parteneriat amoros.

5 zodii protejate de Dumnezeu în 2024. Ce nativi sunt răsfăţaţii astrelor, au binecuvântare până la Crăciun

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Asteapta-te la evenimente ce tin de transport, intarzieri sau nevoia de service, de reparatii sau de schimbare de masini sau alte mijloace de locomotie. Cei ce isi planifica calatorii isi vor gasi drumul netezit de energiile pamantului. La munca sau pe teme juridice, legale sau de proprietati, pregateste-te pentru intalniri si fii sigur ca stii despre ce vorbesti si ce vrei. Weekendul iti va furniza timp placut de relaxare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.