Fecioara Maria, zodiile cu asistenţă divină la începutul săptămânii: „Rostiţi o rugăciune vindecătoare de răni sufleteşti”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, luni 12 februarie 2024.  Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de luni 12 februarie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 

11 feb. 2024, 22:25
Fecioara Maria, zodiile cu asistenţă divină la începutul săptămânii: „Rostiţi o rugăciune vindecătoare de răni sufleteşti”
Mesajul zilei de la Fecioara Maria! Zodiile care scapă de durere și suferință: „Atinge-i pe cei dragi și ascultă altă perspectivă”

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
„Meditatia este vitala”

Timpul pe pamant se schimba fata de cum il stiai. Poti primi intr-o ora instructiuni ce alta data le primeai in ani de zile in timpul de pe terra. De aceea meditatia este vitala pentru oameni ca sa gestioneze bine schimbarile planetare. Cheama-ma sa te asist in timp ce primesti upgradari ale matricei tale de functionaree pentru pasii tai urmatori si misiunea ta. Asta te va ajuta sa poti depasi vechile moduri de a face lucruri, de a avea anumite obiceiuri si vei gasi mai usor solutii la orice in viata ta, traind mai multa bucurie – energia suprema catre care orice suflet tinde aici pe pamant.

 

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
„Fii bland cu tine!”

Atunci cand vorbesti cu tine insuti in dialogurile tale interne, fii bland cu tine pentru ca nu e cadou mai mare fata de tine decat ce iti spui in clipele in care nimeni altcineva nu te aude. Conteaza ceea ce gandesti, crezi, simti si stii. Noi nu ne indoim de tine niciodata ci doar iti trimitem viziuni inspirate. Cand esti ingrijorat, imagineaza-ti ca ai in fata un auditoriu de mii de oameni care te asculta si ca ar fi ultima ta zi pe pamant. Ce le-ai spune lor ? Ce ai vrea sa ramana in urma ta ca intelepciune si inspiratie ? Fii ceea ce tu ai spune in asemenea clipa altora, traieste asa.

Previziuni rune 12-18 februarie 2024: Othila inversată vine cu o moştenire, PERTH aduce încredere

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
„Energii subtile”

Oamenii de pretutindeni au inceput sa fie din ce in ce mai constienti de energiile subtile din care sunt facuti. Este important ca in lunile si anii ce vin sa inveti si tu mai mult despre ce iti aduce energie, ce iti consuma energie, cum sa iti faci rezerve de energie in corp, minte si suflet si ce te implineste cel mai mult. Detoxifiaza-ti corpul, consuma minerale vitale si nutrienti ca sa iti cresti constiinta de sine despre energia vietii din tine. Cere si consuma mai mult din ce te hraneste din interior in afara si iti aduce mai multa vitalitate. Vei primi semne si mesaje de la mine in moduri neasteptate daca le doresti si ceri. Sunt mereu aici pentru tine sa te sustin sa ai o viata frumoasa in continuare pe pamant.

Zodiac CHINEZESC 12-18 februarie 2024. Curg veşti bune în ritmul Universului. NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru Noul An Chinezesc al Dragonului de Lemn
Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia RAC
„Ai dat nastere la idei noi”

Perspectiva ta conteaza. Ai venit in lumea asta dorind sa aduci o diferenta si ai reusit pana acum. Ai invatat multe lucruri in calatoria ta pe pamant, unele dintre ele care nici nu au fost deloc usoare. Curajul tau este plin de seminte care ajuta generatiile care vor veni. Poate puteai sa pleci de aici de multe ori cand a fost greu dar tu ai ales sa ramai. Ai dat nastere la idei noi. Asta te ajuta pe tine si pe toti cei de dupa tine. Iti aplaudam abilitatea de a face fata, de a indura cand totul parea gri. Iti tinem pumnii si ne bucuram pentru viitorul tau. Merita sa traiesti !

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro