Zodiac CHINEZESC 12-18 februarie 2024. Curg veşti bune în ritmul Universului. NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru Noul An Chinezesc al Dragonului de Lemn

Anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.

11 feb. 2024, 19:44
Zodiac CHINEZESC 12-18 februarie 2024. Curg veşti bune în ritmul Universului. NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru Noul An Chinezesc al Dragonului de Lemn

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 12-18 februarie 2024. Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Noul An al Dragonului de Lemn. Anul 2023 a fost guvernat de Iepure, simbol al grației, eleganței și atenției. Elementul Apă adaugă o dimensiune de flexibilitate, adaptabilitate și profunzime emoțională. În contrast, Dragonul este un simbol al puterii, al curajului și al norocului. Lemnul, ca element, aduce creștere, expansiune și vitalitate. Astfel, anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Curgi in ritmul universului mai bine decat sa tot incerci sa impingi tu lucrurile in afara sincronizarii cu ceea ce se intampla cu adevarat. Deciziile pe care le ai de infruntat isi vor gasi propriile solutii doar daca vei renunta sa te ingrijorezi pentru ele. Toata saptamana, trebuie sa te tii de rutinele tale uzuale si daca alegi sa faci ceva diferit, planifica totul bine. Fa-ti weekendul creativ! Incepe Noul an al Dragonului de lemn.

Din 10 februarie 2024, începe ANUL DRAGONULUI DE LEMN! Schimbări fără precedent pentru cele 12 zodii

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

In Noul an la Dragonului de Lemn, timpul nu va fi de partea ta saptamana aceasta. Cu toate solicitarile de la familie, de la munca sau studiu si cu lucrurile de gestionat acasa, vei fi cu bratele pline de treaba. Fa sarcinile majore si taie-le de pe lista pana la jumatatea saptamanii si iti vei crea timp mai mult pentru tine. Energiile puternice ale pamantului ce te impamanteaza te vor imputernici sa iti faci weekendul special, plin de bucurie, iubire si distractie.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

A inceput Noul an al Dragonului de Lemn, iar aceasta va fi o saptamana plina de idei si gandire. Orice ai decide, lasa ceva timp inainte sa dai viata deciziilor tale. Nu te grabi la nimic. Fluxul universului din jurul tau urmeaza sa se schimbe, aducand intamplari neasteptate si oportunitati proaspete. Cei singuri trebuie sa se pregateasca pentru aparitia cuiva special iar cei in relatii sa fie mai toleranti.

Anul Nou Chinezesc 2024. Ce aduce tranziția de la Anul Iepurelui de Apă la Anul Dragonului de Lemn

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Esti foarte productiv in mijlocul circumstantelor stresante. Noul an al Dragonului de Lemn abia inceput te ajuta sa ramai flexibil si pregatit sa rezolvi orice problema apare pana joi. Foloseste prudenta cand vine vorba de bani atat Luni cat si Vineri. Ai grija ca poti exagera cu cantatul sau bautura Luni, fapt ce te face sa privesti cu alti ochi sexul opus. Vineri este usor sa fii motivat de iubire sau ganduri de iubire. Esti in dispozitie sa socializezi ? Nu spune „fac cinste” daca nu iti permiti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.