Fed Cup fără maidanezi. Hingherii curăţă drumul pentru Simona Halep şi Klaus Iohannis

Partida România - Spania, din turul întâi al Grupei Mondiale II a Fed Cup, se va juca la sfârşitul acestei săptămâni, pe 7 şi 8 februarie, la Galaţi.

02 feb. 2015, 17:13
Fed Cup fără maidanezi. Hingherii curăţă drumul pentru Simona Halep şi Klaus Iohannis

România – Spania, din Fed Cup, se va juca pe Patinoarul din Galaţi, care a fost deja transformat în teren de tenis, organizatorii făcând acum pregătiri în exteriorul arenei. Astfel, pe lângă cosmetizarea asfaltului pe străzile adiacente, o echipă de hingheri a intrat luni în acţiune şi, folosind tranchilizante, a adunat câinii fără stăpân din jurul Patinoarului.

Partida România – Spania este programată pe 7 şi 8 februarie, iar din echipa noastră vor face parte Simona Halep (locul 3 WTA), Irina Begu (34 WTA), Monica Niculescu (57 WTA) şi Alexandra Dulgheru (95 WTA). De partea cealaltă, Spania se prezintă la Galaţi cu Garbine Muguruza (24 WTA), Silvia Soler-Espinosa (67 WTA), Lara Arruabarena (86 WTA) şi Anabel Medina Garrigues (499 WTA).

Citeşte şi Când revine SIMONA HALEP. Vezi TOT PROGRAMUL din PRIMĂVARĂ

La sfârşitul anului trecut, Simona Halep l-a invitat pe preşedintele Klaus Iohannis să cânte imnul alături de jucătoarele din echipa României la întâlnirea cu Spania, din Fed Cup, iar acesta a acceptat invitaţia. „Pentru că sunteţi un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, domnule Preşedinte, să vă întreb dacă puteţi să vă alăturaţi echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galaţi, să cântăm împreună pe teren imnul naţional al ţării noastre?„, a fost mesajul Simonei Halep, iar Klaus Iohannis a răspuns: „Îi mulţumesc domnişoarei Simona Halep pentru încredere şi pentru întrebare. Răspunsul meu este: Da, se poate!„.

În cele două zile ale întâlnirii România – Spania, meciurile vor începe de la ora 12.00. Sâmbătă se vor juca primele două meciuri de simplu, iar duminică se va începe tot cu cele de simplu, urmând apoi jocul de dublu.