FED CUP. Halep, Cîrstea, Begu şi Niculescu joacă împotriva Serbiei pentru calificarea în Grupa Mondială II

Echipa feminină de tenis a României va primi, pe teren propriu, replica Serbiei în play-off-ul pentru Gupa Mondială II a Fed Cup, ce va avea loc în zilele de 19 şi 20 aprilie 2014.

11 feb. 2014, 13:39
FED CUP. Halep, Cîrstea, Begu şi Niculescu joacă împotriva Serbiei pentru calificarea în Grupa Mondială II

România a câştigat toate meciurile din Grupa B a zonei Europa-Africa, învingând pe rând Ungaria, Marea Britanie şi Letonia cu acelaşi scor (2-1). În meci de baraj al Grupei 1, România a învins Ucraina cu 2-0 şi s-a calificat în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, unde va întâlni Serbia, conform tragerii la sorţi care a avut loc marţi.

Echipa României a fost alcătuită din Simona Halep (10 WTA), Sorana Cîrstea (26), Monica Niculescu (54) şi Irina Begu (144).

Serbia a fost învinsă de Canada cu 3-1 în primul tur al Grupei Mondiale II. Cele mai bune jucătoare sârbe ale momentului sunt Jelena Jankovic, nr. 8 mondial, Ana Ivanovic (12), Bojana Jovanovski (41) şi Vesna Dolonc (117).

Meciul România – Serbia se va disputa pe durata a 4 partide de simplu şi una de dublu în zilele de 19 şi 20 aprilie, probabil la Bucureşti.

Iată celelalte meciuri din play-off-ul pentru Grupa Mondială II: Olanda – Japonia; Suedia – Thailanda; Brazilia – Elveţia.

Citeşte şi WTA anunţă un super-turneu de tenis la Bucureşti