FED CUP. România s-a calificat în play-off, cu TREI VICTORII la Budapesta

FED CUP. Echipa feminină de tenis a României a învins formaţia Letoniei, sâmbătă, la Budapesta, în Grupa I valorică a Zonei Europa-Africa a competiţiei Fed Cup, după ce a câştigat ambele meciuri de simplu (2-0).

08 feb. 2014, 18:43
FED CUP. România s-a calificat în play-off, cu TREI VICTORII la Budapesta

FED CUP. În primul meci de simplu al celei de-a treia întâlniri jucate la Budapesta, cu letonia, Irina Begu a învins-o (147 WTA) pe Jelena Ostapenko (705 WTA) în două seturi, cu 6-3, 6-3.

În al doilea meci de simplu, Monica Niculescu (54 WTA) a trecut de Diana Marcinkevica (216 WTA), tot cu cu 6-3, 6-3. La dublu se va desfăşura partida dintre Sorana Cîrstea/Simona Halep şi Darta-Elizabete Emulina/Jelena Ostapenko.

România a învins în primele două jocuri din grupa B formaţiile Ungariei şi Marii Britanii, cu acelaşi scor, 2-1. Letonia a pierdut ambele confruntări anterioare cu 1-2.

România va întâlni într-un play-off Ucraina, virtuala câştigătoare a Grupei C, din care mai fac parte Austria, Slovenia şi Israel. Învingătoarea acestui duel va juca în aprilie un baraj pentru promovarea în Grupa Mondială II a Fed Cup.