Feli, de nerecunoscut după ce a slăbit peste 30 de kilograme. Cântăreaţa a mărturisit cum a reuşit să scape de grăsime

Feli nu a aratat tot timpul ca trasa prin inel. Indragita artistă a avut ambitia sa dea jos peste 30 de kg. A reusit sa scape de kilogramele impovoratoare in doar 6 luni, iar secretul ei merita cunoscut de toata lumea.

RomaniaTV.net
08 mart. 2017, 19:18

„Eu m-am operat la stomac şi aşa am slăbit miraculos. Am decis sa fac pasul asta, nu imi pare rau, dar nu vreau sa credeti ca e cea mai buna solutie, nu e deloc usor. Nimic nu este mai frumos decat sa te poti bucura de corpul tau intreg. Am incercat toate dietele posibile, pe grupa sanguina, disociate, cele cu zeama de varza, inclusiv m-am infometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume si beam apa cu putina sare si piper, ma minteam ca e pentru detox, doar ca de fapt ma infometam. Si de la toate acestea ajungeam sa ma ingras la loc si inca putin peste”,  marturiseste Feli pe pagina de Facebook.

La 6 luni de la interventia chirurgicala la stomac, Feli simte nevoia sa povesteasca despre viata si rigorile de dupa operatia ireversibila de micsorare a stomacului.

„Daca nu ai grija si nu respecti ce zic doctorii si nutritionistul dupa operatie, nu ai facut nimic. Ai nevoie de un an de zile sa te recuperezi, ai nevoie de calciu, magneziu, fier, etc. Trebuie documentat foarte bine ce inseamna aceasta operatie si mai ales ce presupune perioada de dupa operatie”.