Felicitări de Crăciun pentru cei dragi

MESAJE DE CRĂCIUN. URĂRI DE CRĂCIUN. FELICITĂRI DE CRACIUN. „Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!”

25 dec. 2018, 08:53
Felicitări de Crăciun pentru cei dragi
MESAJE DE CRĂCIUN. URĂRI DE CRĂCIUN. FELICITĂRI de Craciun. „Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!”

”Să ai un Crăciun ca un adevarat copil, cu Moş, cu miros de brad şi mere îmbujorate! Să ai un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!”

 ”Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!”

”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

MESAJE DE CRĂCIUN. URĂRI DE CRĂCIUN. FELICITĂRI de Craciun. ”Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viaţa ta! Te îmbrăţişez şi îţi transmit cu toata dragostea gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.”

”Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate şi iertare de păcate şi iubire cât coprine, iar de la Iisus Hristos s-aveţi un Crăciun frumos.”

”Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat”.

”Bucuria Crăciunului să ţină până în zori şi un cor de crăciuniţe să-ţi cânte de Sărbători!”

MESAJE DE CRĂCIUN. URĂRI DE CRĂCIUN. FELICITĂRI de Craciun. ”Se zvoneşte că pe seară, cineva o să apară, pe furiş pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moş Crăciun să-ţi vestească un an bun!”

”Pe la colţuri unii spun, Că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o să vină, Să vă aducă în pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, Să vă aducă mult noroc!”