Felipe şi Letizia de Bourbon au probleme în mariaj: Îşi oferă reciproc mai multă LIBERTATE

Letizia şi Felipe de Bourbon, principi de Asturias şi membri ai familiei regale spaniole, trec printr-o perioadă dificilă a mariajului. Conform ziarului La Voz de Galicia, cei doi au hotărât de câteva luni să înceapă o nouă etapă a relaţiei lor, în care să-şi ofere reciproc mai multă libertate.

RomaniaTV.net
19 aug. 2013, 14:34
Felipe şi Letizia de Bourbon au probleme în mariaj: Îşi oferă reciproc mai multă LIBERTATE

Primele semne de independenţă în această relaţie au fost observate prin ieşirile celor doi în societate doar alături de prieteni şi nu în calitate de cuplu. Ieşirile Letiziei la concerte cu prietenele ei şi cele ale lui Felipe nu au făcut decât să accentueze zvonurile despre criza matrimonială prin care aceştia trec.

Decizia principesei de Asturias de a pleca mai devreme cu 3 zile din vacanţa pe care trebuia să o petreacă împreună cu familia în Palma de Mallorca şi absenţa sa de la cina pe care familia regală a oferit-o preşedintelui Partidului Popular din Spania, Mariano Rajoy, confirmă informaţiile despre viaţa personală a celor doi şi faptul că Letizia Bourbon este independentă de programul familiei regale.