Feluri inedite în care poţi consuma pepenele verde

Pepenele verde, este apa in proportie de 90 de procente, ceea ce face din el cel mai succulent fruct posibil. Pacat ca majoritatea il mancam doar pe timpul verii si nu pe tot parcursul anului. Si chiar daca ne place s ail mancam proaspat taiat, fraged si dulce, pepenele poate fi consumat in aproape orice forma, combinandu-se perfect cu aproape orice fel de mancare, atat sarat, iute, amar sau dulce. Vrei un plus de creativitate? 

01 feb. 2015, 10:25
Feluri inedite în care poţi consuma pepenele verde

Iata cateva optiuni pentru a te bucura de placerea oferita de un pepene verde incercand in acelasi timp si ceva nou, ceva ce nici macar nu iti imaginai pana acum:

1.Bauturi cu pepene verde: La ce concentratie de apa are, acest fruct este practic lichid. Cu toate acestea, el poate fi folosit ca ingredient natural in cocktailuri si bauturi racoritoarenonalcoolice. Pentru o limonada delicioasa cu pepene verde, va recomandam o reteta cat se poate de simpla: amestecati o cana de suc proaspat de lamaie pur cu 2 litri de apa, 2 litri de suc natural de pepene verde si jumatate de cana de zahar. Ai nevoie de putin alcool pentru a da startul la petrecere? Poti amesteca cate se poate de simplu si rapid pepenele verde cu vodka si ai obtinut deja un cocktail delicios. Cat priveste proportiile, depinde totul de gusturi.

Continuarea pe Lyla.ro