Femei agresate sexual în lift. Agresorul a fost prins de Poliţie

Femei agresate sexual în lift. S-a întâmplat la Botoșani, acolo unde un individ de 29 de ani a urmărit mai multe femei, s-a urcat cu ele în lift și a început să facă gesturi obscene. Agresorul a fost prins de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

RomaniaTV.net
26 ian. 2020, 11:26
Femei agresate sexual în lift. Agresorul a fost prins de Poliţie

Un bărbat de 29 de ani, din Botoşani, a fost reţinut, sâmbătă, după ce ar fi agresat sexual o femeie într-un lift dintr-un bloc din zona centrală a municipiului, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Neniscu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele tânărului, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală.

„Din probatoriul administrat s-a stabilit faptul că, la data de 25.01, bărbatul ar fi urmărit o femeie de 38 de ani din municipiul Botoşani până în liftul din scara blocului unde aceasta locuia şi ar fi efectuat acte de natură sexuală în faţa femeii”, a afirmat Neniscu.

După comiterea faptei, tânărul a părăsit imobilul respectiv, plecând în loc necunoscut. Ulterior, în urma investigaţiilor poliţiştilor, tânărul a fost identificat şi ridicat de la domiciliu.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.