Femeia care a încercat să împingă doi călători pe șinele de la metrou a fost prinsă. Ea a fost internată la Psihiatrie

O femeie care ar fi încercat să împingă cel puțin doi călători în fața metroului a fost prinsă de autorități.

19 ian. 2022, 00:00
Femeia care a încercat să împingă doi călători pe șinele de la metrou a fost prinsă. Ea a fost internată la Psihiatrie

Femeia a fost prinsă după ce un martor a reuşit să-i facă o poză agresoarei şi a cerut ajutor. Din martorilor care au văzut scenele de la metrou, individa i-ar fi agresat pe oameni cu o cruce mare de lemn. Ulterior ea a fost identificată, reținută și internată în spitalul ″Clinic de Psihiatrie Obregia″⁣.

Femeia este acuzată că ar fi încercat să împingă pe șinele metroului cel puţin doi călători aflaţi pe peron.

Citește și Ura faţă de asiatici, la un nivel fără precedent la New York. O femeie de 40 ani a fost împinsă în faţa metroului în Times Square, a patra crimă rasială din ultimele zile

Incidentul s-a produs vineri seara, în jurul orei 17.00, în staţia de metrou Lujerului, din Militari. Femeia l-a împins pe un bărbat, apoi s-a apropiat de o tânără pe care a împins-o cu un obiect. Din fericire, în acel moment trenul se afla în staţie, astfel că nu a existat pericolul ca pasagerii să cadă pe şine.

Obiectul din mâinile femeii era o cruce mare de lemn. Din spusele martorilor, individa vorbea şi mergea haotic prin staţie, apoi a urcat în metrou şi a plecat. Cel care a reuşit să o fotografieze a reclamat incidentul la poliție. Pentru a alerta pasagerii, dar şi pentru a aduna mai mulţi martori, a făcut public cazul prin intermediul paginii de Facebook Metro Crush.

Citește și Femeie împinsă în faţa metroului, la Bruxelles. Tragedia, evitată în ultimul moment. VIDEO