Femeie împinsă în faţa metroului, la Bruxelles. Tragedia, evitată în ultimul moment. VIDEO

O femeie şi-a văzut moartea cu ochii atunci când a fost împinsă în faţa metroului de un tânăr, în stația Rogier din Bruxelles. Din fericire, conductorul a reuşit să oprească la timp garnitura.

15 ian. 2022, 20:26
Femeie împinsă în faţa metroului, la Bruxelles. Tragedia, evitată în ultimul moment. VIDEO

Femeie împinsă în faţa metroului. Incidentul a avut loc vineri seară, 14 ianuarie, în jurul orei 19:45, când metroul intra în stație. Conductorul trenului a văzut femeia pe șine și a oprit în ultima clipă, apăsând frâna de urgență. Bărbatul este, însă, în stare de şoc, la fel ca şi femeia.

Conductorul a reacționat foarte bine, însă se află în stare de șoc, precum și victima”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei publice de transport STIB pentru publicația Brussels Times.

Victima și conductorul metroului au fost duși la spital. După ce au primit îngrijirile necesare, li s-a permis să se întoarcă acasă.

În urma incidentului, circulația metrourilor între stațiile Elisabeth și Arts-Loi a fost întreruptă aproximativ jumătate de oră.

Femeie împinsă în faţa metroului. Agresorul a încercat să fugă

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe peron se vede cum bărbatul care a împins femeia în faţa metroului fuge imediat după ce aceasta cade pe şine. Din fericire, acesta a fost prins în scurt timp.

Citeste si Circ în Italia, după ce polițiștii au primit măști FFP 2 roz. Forțele de ordine refuză să le poarte: Nu onorează uniforma!

Datorită imaginilor cu suspectul care au fost distribuite serviciilor de poliție, acesta a fost interceptat la câteva minute după, în timp ce era în stația de metrou De Brouckère”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Parchetului de la Bruxelles.

Procurorii au cerut mandat de arestare pentru tentativă de omor. Ancheta este în desfășurare pentru a determina exact circumstanțele evenimentelor și motivația suspectului.

Citeste si Record greu de depăşit la alegerile din India. Un bărbat a obţinut un singur vot, deşi familia sa numără 12 membri


loading...
Partenerii noștri