Femeia care a vrut să se arunce de la etajul 13 al unui bloc din Capitală, internată la Spitalul Obregia

O femeie în vârstă de 48 de ani din Bucureşti a ameninţat, joi, că se sinucide aruncându-se de la etajul 13 al unui bloc de pe Calea Văcăreşti din Capitală. După aproape şapte ore, aceasta a fost salvată de negociatorii Poliţiei Capitalei şi internată la Spitalul Obregia din Capitală.

14 nov. 2013, 15:05
Femeia care a vrut să se arunce de la etajul 13 al unui bloc din Capitală, internată la Spitalul Obregia

Femeia care a vrut să se arunce de la etaj este cunoscută ca având probleme psihice, iar aceasta nu este prima tentativă de sinucidere, potrivit România TV. Aceasta le-a spus negociatorilor că este nemulţumită pentru că se certase cu iubitul, informează Agerpres. Bărbatul cu care femeia a avut o relaţie nu este cetăţean român, nu cunoaşte limba română, iar negociatorii Poliţiei Capitalei au încercat să obţină de la el cât mai multe informaţii despre femeie.

După şapte ore în care a stat agăţată de balustrada unui balcon de la etajul 13 al unui imobil de pe Calea Văcăreşti, femeia a dat mâna cu poliţiştii şi a trecut de partea cealaltă a balustradei. Negociatorii au fost ajutaţi în dialogul cu femeia de doi prieteni de familie ai acesteia.

Ea a fost dusă imediat la ambulanţă, unde medicii i-au acordat primul ajutor, având şi un început de hipotermie. Apoi a fost transportată la Spitalul Obregia pentru a primi îngrijirile medicale de specialitate, fiind cunoscută cu afecţiuni psihice.

Citeşte şi: SINUCIDERE, anunţată pe Facebook. Prietenii s-au distrat pe seama mesajului: „Ce ai, mă? A închis la bar?”