Femeia care are până la 100 de orgasme pe zi

Kim Ramsey are 44 de ani şi este infirmieră la un spital din Anglia. Unii pot spune că este cea mai fericită femeie din lume, deoarece are până la 100 de orgasme pe zi, dar pentru ea, acele "bucurii" sunt un adevărat calvar.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 09:05

Femeia suferă de o boală din cauza căreia se excită la cel mai mic lucru, cum ar fi măturatul casei, urcatul scărilor în fugă sau chiar mersul cu trenul care o zgâlţâie îi provoacă orgasm după orgasm, scrie libertatea.ro.

Dacă alte femei ar da orice să găsească reţeta prin care să atingă plăcerea supremă, Kim suferă îngrozitor. Pentru ea orgasmul a devenit ceva dureros, ceva care o împiedică să ducă o viaţă normală, să aibă o relaţie.

„Totul a început în 2008, după ce am făcut sex cu iubitul meu de atunci. După partidă am mai avut un orgasm şi apoi altul, şi altul. M-a ţinut aşa timp de patru zile. A fost cumplit, dar apoi m-am liniştit. Din păcate, la scurt timp au început iar să apară şi acum am mereu, toată ziua, orgasm după orgasm”, a povestit femeia pentru The SUN.