Femeia care i-a acordat primul ajutor poliţistului împuşcat face declaraţii şocante. „Se trăgeau focuri de armă ca în Vestul sălbatic”

Femeia care i-a acordat primul ajutor polițistului împușcat a spus că ambulanța și forțele de intervenție au ajuns abia după o oră.

03 iun. 2019, 12:56
Femeia care i-a acordat primul ajutor poliţistului împuşcat face declaraţii şocante. „Se trăgeau focuri de armă ca în Vestul sălbatic”

„Eram în pat! Şi am auzit primele două împuşcături. Am ieşit din cameră, la drum! Am băgat fata înăuntru şi atunci poliţaiul o strigat şi mi-o făcut semn încolo. Şi atunci normal că m-am dus, era poliţaiul picat jos. Ei fugeau după infractor şi eu am rămas cu el acolo, să-i dau primul ajutor, să sun la salvare. Se trăgeau focuri de armă ca în Vestul sălbatic.

Citeşte şi Sindicatul Poliţiştilor: Cazierul individului urmărit la Timiş necesita o dotare logistică pe măsură, nu la nivelul anilor 70

Mi-a fost frică că împuşcă fata, fata s-a speriat, degeaba am trimis-o acasă că nu o mai vrut, când o văzut cum se trage. S-a prins de pom şi a rămas acolo. O venit băiatul şi am dat primul ajutor la domnul poliţai. Am sunat la Salvare, la Poliţie, că am zis că îl prinde. Dar îmi pare foarte rău, poliţia a venit cam târziu! Şi poliţia şi salvarea au venit cam târziu. Cred că a fost după o oră, foarte târziu!”, a povestit Angelica Toma, conform adevarul.ro.