Femeia care i-a dăruit lui Nicolae Guţă patru copii stă într-o baracă, în condiţii mizere

Chiar dacă a stat alături de el la bine şi la rău vreme de 22 de ani, Mariana, femeia care i-a dăruit lui Guţă patru copii, trăieşte în condiţii precare la marginea Petroşaniului, exact pe locul în care au fost casele părinteşti ale manelistului.

02 feb. 2014, 17:02

Nicoleta Guţă, Cosmin Marian, Daniela şi Nicu sunt cei patru copii pe care Mariana îi are cu Nicolae Guţă. Chiar dacă, de-a lungul timpului, celebrul manelist a declarat sus şi tare că Mariana va rămâne mereu femeia vieţii lui, chiar şi după separare, realitatea se dovedeşte dură pentru cea care a stat 22 de ani lângă Guţă. Potrivit wowbiz.ro, casa în care îşi duce traiul modest Mariana este amplasată chiar la marginea Petroşaniului, pe malul Jiului, într-o zonă plină de deşeuri şi mizerie.

Citeşte şi Veste CUTREMURĂTOARE pentru fanii lui Nicolae Guţă. Manelistul a fost diagnosticat cu o boală cumplită

Construcţia este din pal şi lemn uşor, iar în interior, Mariana beneficiază de televizor şi radio. Trist este că peste drum de baracă, unul din cei patru copii şi-a înălţat un ditamai palatul. 

Nicolae Guţă va deveni tată pentru a zece oară. Noua lui iubită, Mădălina, cunoscută şi ca Beyonce de România este gravidă.