Femeia care s-a filmat în timp ce îşi bătea şi tortura fiica minoră a fost arestată

Femeia care s-a filmat în timp ce îşi bate și îşi torturează fiica minoră a fost arestată pentru 30 de zile. Femeia este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 12:56
Femeia care s-a filmat în timp ce îşi bătea şi tortura fiica minoră a fost arestată

Imaginile în care o mamă își bate și torturează copila de 5 ani au devenit virale pe rețelele de socializare. În videoclip se poate observa cum femeia o lovește pe fetiță și o trage de păr în timp ce aceasta plânge și încearcă din toate puterile să scape. 

Poliţiştii s-au autosesizat şi au găsit-o pe femeie la Tulcea.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care apare o minoră, agresată fizic și psihic de mama ei, facem precizarea că la data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Persoanele implicate au fost identificate de către polițiști, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, în cauza a fost sesizata DGASPC”, se arată în comunicatul Poliției.

Femeia a fost reţinută luni pentru 24 de ore. În urma cercetărilor, procurorii au cerut arestarea femeii, fiind acuzată de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie. 

„A lovit-o cu palmele la nivelul feței și corpului, a tras-o puternic de păr, a lovit-o cu o curea din imitație de piele la nivelul corpului, a țipat în mod agresiv la ea, umilind-o, intimidând-o prin întreg comportamentul violent și filmând-o în timpul exercitării violențelor, acte prin care i-a pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1.

Judecătorii au admis arestarea femeii pentru 30 de zile.