Femeia care se poate transforma în Johnny Depp VIDEO

O tânără care a demonstrat prin tutoriale pe internet că îşi poate schimba înfăţişarea în cea a oricărei vedete doreşte a realizat o nouă transformare, în cea a actorului Johnny Depp şi a unor personaje interpretate de acesta.

RomaniaTV.net
15 aug. 2012, 06:50

Tamang Phan este un artist de make-up al cărei blog este urmărit de milioane de oameni. Talentul său îi permite să se „transforme” în numeroase vedete. Ea s-a preschimbat în Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Megan Fox, Lady Gaga, Kim Kardashian, Kate Middleton, dar şi în celebrităţi masculine precum regretatul rege al muzicii pop, Michael Jackson, sau rapperul Drake.

Recent, tânăra a realizat un videoclip în care arată cum se poate „transforma” în trei personaje interpretate de Johnny Depp. Tamang Phan s-a machiat, iar în final a semănat izbitor cu Willy Wonka, din „Charlie şi fabrica de ciocolată”, Jack Sparrow din „Piraţii din Caraibe” şi Edward Mâini-Foarfecă, scrie dailymail.co.uk.

Tânăra a realizat şi o versiune a lui Johnny Depp în realitate, transformându-se în actorul care poartă ochelari curame mari şi pălărie.