Femeia care şi-a aruncat bebeluşul la gunoi, săptămâna trecută, reţinută

Femeia care și-a aruncat bebelușul la gunoi săptămâna trecută pe bulevardul Ion Mihalache a fost reţinută, a anunțat luni Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

16 mai 2016, 10:00
Femeia care şi-a aruncat bebeluşul la gunoi, săptămâna trecută, reţinută

Mama care şi-a aruncat fetiţa de 6 zile la gunoi, în capitală, a fost reţinută. Femeia a dat explicaţii în faţa procurorilor. Fetiţa a fost găsită de niște trecători care au luat-o acasă iar apoi au predat-o autorităților.

Fetiţa, care după estimarea medicilor SMURD are cinci-şase zile, a fost găsită în viaţă, abandonată într-o pungă lângă o pubelă de gunoi din zona bulevardului Ion Mihalache din Capitală de către o persoană, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

”O fetiță de câteva zile a fost găsită într-o pungă de gunoi, pe stradă, lângă o pubelă de gunoi, pe bulevardul Ion Mihalache. Fetița a fost luată acasă de o persoană care imediat a anunțat evenimentul. La caz s-au deplasat două ambulanțe SMURD. Pompierii paramedici au găsit bebelușul în stare bună și l-au transportat la Spitalul Polizu”, preciza atunci purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile.

Citeşte şi Un bebeluş a fost găsit într-o pungă de gunoi, pe un bulevard din Capitală