Femeia care şi-a incendiat casa a fost reţinută. Cei trei copii ai săi au fost preluaţi de DGASPC

O femeie în vârstă de 32 de ani din comuna suceveană Marginea, mamă a trei copii, a fost reţinută, miercuri seară, fiind cercetată pentru distrugere după ce şi-a incendiat gospodăria, copiii acesteia fiind preluaţi de Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 11:44
Femeia care şi-a incendiat casa a fost reţinută. Cei trei copii ai săi au fost preluaţi de DGASPC

Incendiul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri în comuna suceveană Marginea, fiind distruse o locuinţă, două bucătării de vară şi mai multe anexe din două gospodării. Valoarea pagubelor a fost estimată la 70.000 de euro.

În urma cercetărilor, poliţiştii suceveni au stabilit că incendiul ar fi fost provocat de o femeie în vârstă de 32 de ani, mamă a trei copii. După izbucnirea flăcărilor, femeia a dispărut de la domiciliu.

Femeia este suspectată că în urma unor certuri cu mama sa a provocat incendiul care a izbucnit iniţial într-o anexă a locuinţei, după care flăcările au cuprins anexele gospodăreşti, casa bătrânească, precum şi acoperişul casei de locuit, toate aflate în aceeaşi curte.

Din cauza vântului, focul s-a extins cu repeziciune la locuinţa unui bărbat în vârstă de 56 de ani şi la o anexă a unei alte locuinţe. Pentru stingerea focului au intervenit 11 echipaje de pompieri.

Potrivit poliţiştilor, Autoritatea tutelară din cadrul Primăriei Marginea a preluat cei trei copii minori ai femeii în vederea internării în regim de urgență într-un centru al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Suceava.

Femeia nu era cunoscută în evidenţe medicale cu afecţiuni psihice, iar din discuţiile purtate cu rudele acesteia nu are niciun document medical care să ateste acest lucru, conform Poliţiei Judeţene Suceava.

Femeia a fost prinsă, miercuri seară, în comuna Marginea şi a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru distrugere şi distrugere din culpă, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.