Femeia-clepsidră se consideră grasă. Vrea să bată recordul mondial cu cea mai mică talie FOTO

Nerina Orton are o talie de 39,9 centimetri şi poartă 23 de ore pe zi corset, pentru că speră să dobândească în acest mod cea mai mică talie din lume.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 15:50

Nerina Orton este din Birmingham şi este dansatoare de burlesc cu jumătate de normă. Ea poartă corset 23 de ore din 24 şi îl dă jos doar când face duş. Scopul ei este ca talia să i se micşoreze până la 35 de centimetri, în condiţiile în care în prezent măsoară 39,9 cm cu corset, dar 55 cm fără corset.

Femeia a început să poarte corset încă de la vârsta de 14 ani, iar în garderoba ei se află 78 de astfel de accesorii, cu o valoare de aproximativ 15.000 de lire sterline, scrie The Sun.

În prezent, talia Nerinei măsoară doar 39,9 centimetri, iar obiectivul ei este să ajungă la 35,5 centimetri în talie şi să doboare recordul mondial deţinut de Cathie Jung, din SUA.

„Mă simt foarte sexy când port corset. Oamenii se cam holbează la mine când mă văd, dar nu îmi pasă, sunt obişnuită să fiu în centrul atenţiei”, spune Nerina, supranumită „femeia clepsidră”. Ea merge periodic la controale medicale pentru a se asigura că organele sale interne nu sunt afectate de presiunea puternică exercitată de corset.