HALUCINANT. Femeia care şi-a aruncat copilul de pe PODUL GRANT a mai încercat de două ori să-l ucidă

Mama care şi-a aruncat, joi, fetiţa dintr-un taxi, nu este la prima tentativă. Femeia a mai încercat de două ori să-şi ucidă bebeluşul. Miercuri, în timp ce aceasta se afla la Băile Felix, a fost nevoie de intevenţia poliţiei după ce i-a dat micuţei să bea alcool, informează surse din Poliţie.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 13:30
HALUCINANT. Femeia care şi-a aruncat copilul de pe PODUL GRANT a mai încercat de două ori să-l ucidă

Potrivit anchetatorilor, femeia are 40 de ani şi a fost grefieră la Curtea de Apel Oradea. Femeia a mai încercat de două ori să-i ucidă copila. Ultima dată miercuri, la Băile Felix. Poliţia a intervenit ca urmare a unei sesizări potrivit căreia femeia îi dă să bea alcool copilului ei.

În cursul zilei de joi, orădeanca s-a urcat împreună cu fetiţa în tren şi a venit la Bucureşti. A luat un taxi din faţa Gării de Nord, iar pe Podul Grant a deschis portiera şi a aruncat fetiţa din maşină.

Copila de o lună şi jumătate a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul „Marie Curie”. Din primele investigaţii, copilul are un traumatism cranio-cerebral minor.

Potrivit coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, la sosirea ambulanţei mama ţinea bebeluşul în braţe şi a refuzat să permită medicilor să-l examineze.

„La faţa locului am găsit-o pe mamă cu bebeluşul în vârstă de aproximativ o lună şi jumătate în braţe. La o primă evaluare starea copilului nu era gravă, prezenta doar un traumatism cranio-cerebral minor. Mama nu a permis medicilor ca bebeluşui să fie examinat în amănunţime motiv pentru care am stabilit, împreună cu colegii de la Poliţie ca amândoi să fie transportaţi la Spitalul Marie Curie. Pentru faptul că mama nu a dat voie personalului ambulanţei să examineze copilul relevă faptul că ar putea avea o suferinţă psihică”, a declarat la România TV, Bogdan Opriţa, reprezentant SMURD.

Taximetristul a declarat că femeia se afla pe bancheta din spate şi încerca să-şi adoarmă copilul. „Am luat-o pe femeie de la Gara de Nord. A deschis uşa de la taxi intenţionat”, a declarat taximetristul.