Femeia cu cea mai subţire talie din Myanmar infirmă că s-ar fi operat: „Talia mea se datorează dietei sănătoase şi moştenirii genetice”

Su Naing, o tânără de origine birmaneză, susţine că talia ei minusculă de numai 34.79 cm, este rezultatul unui stil de viaţă sănătos şi a moştenirii genetice, potrivit Daily Mail.

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 15:16
Femeia cu cea mai subţire talie din Myanmar infirmă că s-ar fi operat: „Talia mea se datorează dietei sănătoase şi moştenirii genetice”

Su Naing, în vârstă de 23 de ani, este una dintre femeile cu cele mai micii talii din lume, cu o circumferinţă de numai 34.79 cm. Ea nu ezitat sa-şi afişeze formele de clepsidră într-o serie de fotografii postate pe Istagram, motiv pentru care a fost criticată că ar fi recurs la operaţii estetice sau la modificări ale fotografiilor în Photoshop.

Su a răspuns valului de critici susţinând că formele sale aproape nenaturale sunt rezultatul unui regim de viaţă sănătos şi ale moştenirii genetice. 

„Am o stare de sănătate bună şi ţin o dietă sănătoasă, aşa că nu sunt motive de îngrijorare. Nu cred că este ceva în neregulă cu felul în care arăt. Îmi place să particip la şedinţe foto şi să mă mândresc cu felul în care arăt. Complimentele sunt foarte flatante. Oamenii sunt de acord că am o înfăţişare agreabilă”, a scris ea pe Instagram.

Tânăra ar fi sperat să intre în Cartea Recordurilor, dar a fost întrecută de Ethel Granger, o femeie din Marea Britanie, a cărei talie măsoară 13.02 cm