Femeia cu CEL MAI MARE FUND DIN LUME se confesează: SUNT MÂNDRĂ de mine GALERIE FOTO VIDEO

Sarah Massey deţine recordul pentru cel mai mare fund din lume. Deşi arată monstruos, femeia spune că se simte foarte bine în pielea ei şi nu are de gând să facă vreo cură de slăbire ca să-l mai micşoreze.

12 ian. 2014, 13:51

În timp ce alte femei nu mai ştiu ce să facă pentru a scăpa de kilogramele în plus care le strică frumuseţea, americanca Sarah Massey se află la polul opus. La numai 33 de ani, Sarah este posesoarea celui mai mare posterior din lume, a cărui circumferinţă este de 2,13 metri!…

Sarah, mamă a doi copii, a fost diagnosticată cu obezitate morbidă, ajungând la o greutate de aproximativ 200 de kilograme. Ea primeşte un ajutor social de 1,035 de dolari pe lună, din care aproximativ 500 de dolari se duc pe articolele de îmbrăcăminte cu măsuri „extreme”, care, pentru talia ei uriaşă, sunt foarte greu de procurat, scrie madamenoir.com. 

Dar inconvenientele ei nu se opresc aici. Ea nu prea încape în scaune şi reuşeşte cu mare greutate să îşi pună centura de siguranţă atunci când conduce maşina. Odată, într-o emisiune la televiziune, la care a fot invitată, ea a povestit un episod amuzant, dezvăluind că a făcut ţăndări cu fundul ei toaleta unui teatru, când s-a aşezat pe scaunul de WC. 

Citeşte şi Ce fel de femeie este, în viaţă şi în pat, în funcţie de forma fundului

Cu toate acestea, Sarah este căsătorită şi are doi copii şi spune că se simte bine aşa cum este, indiferent ce spun sau cred alţii despre ea. Este casnică şi mai scoate nişte bani cu fotografiile care îi înfăţişează fundul, pe care le postează pe Internet.