Femeia de origine congoleză care a lovit trei maşini este soţia unui diplomat român

Congoleza care a făcut circ la Poliţie după ce a lovit trei maşini e soţia unui diplomat român. Acesta a fost acuzat de spionaj şi expulzat din Rusia în urmă cu doi ani. Gabriel Grecu a fost acuzat de autorităţile de la Moscova că a încercat să obţină informaţii militare secrete.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 16:27
Femeia de origine congoleză care a lovit trei maşini este soţia unui diplomat român

Mama Soranei Cârstea a încercat să obţină de la poliţie o dovadă de accident pentru a-şi repara cele trei maşini lovite de soţia diplomatului român. Poliţiştii nu au emis însă acest document şi i-au spus păgubitei că trebuie să aştepte până când Gabriel Grecu se întoarce în ţară. Diplomatul român implicat în scandalul de spionaj urmează să vină în România peste 2 zile.

Femeia de origine congoleză locuieşte într-o casă impresionanta din comuna Runcu. Vecinii spun că este o femeie cumsecade şi o gospodină desăvârşită şi ca nu au văzut-o niciodată bând alcool.

Mama tenismenei Sorana Cârstea, proprietara maşinilor lovite, spune că vrea s-o vadă pedepsită pe soţia diplomatului.

„Eu nu am nimic cu doamna, dar eu îmi pun întrebarea, ca cetăţean român … puteau sa fie victime …este o bombă pe strazile noastre”, a declarat Liliana Cârstea.

Gabriel Grecu, soţul femeii congoleze care a produs accidentul, a fost reţinut în anul 2010, în Moscova pentru spionaj şi i s-a cerut să paraseasca Rusia în 48 de ore. În replică, România a declarat persona nongrata un secretar al ambasadei Feredaţiei Ruse la Bucureşti şi a cerut expulzarea acestuia.