Femeia din Baia Mare care şi-a ucis soţul A MURIT după ce a stat două săptămâni ÎN COMĂ

Angajata Primăriei din Baia Mare, suspectată că și-a ucis soțul, a murit la spital, după ce două săptămâni a fost în comă. Atât ea căt şi soţul au fost fost găsiţi atunci într-o baltă de sânge. Bărbatul era decedat, iar poliţiştii au sperat să afle de la ea ce s-a întâmplat în acea zi.

19 mart. 2019, 16:08
Femeia din Baia Mare care şi-a ucis soţul A MURIT după ce a stat două săptămâni ÎN COMĂ

Femeia care se presupune că şi-ar fi ucis soţul în urma unui conflict conjugal petrecut luni, 4 martie, în Baia Mare a murit la spital.

Detalii în cazul crimei din Baia Mare. Femeia şi-a ucis soţul ca să îşi salveze viaţa

Pe fondul scandalului dintre cei doi soţi, femeia a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare în comă profundă, şi la două săptămâni după producerea tragediei medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea. Ea era singura care putea să îi lămurească pe anchetatori în privinţa firului evenimentelor petrecute în 14 martie, atunci când fata acesteia în vârstă de 14 ani a găsit-o într-o baltă de sânge, în locuinţă, alături de cadavrul soţului ei.

Crima de pe strada Petre Dulfu din Baia Mare a avut loc în dimineaţa zilei de 14 martie. La o zi după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere, fiica cea mare şi-a găsit tatăl fără suflare şi pe mama ei în stare gravă, în apartamentul în care locuia femeia care în ultima perioadă îşi creştea singură copiii.