Femeia din Giurgiu infectată cu noua tulpină de covid rupe tăcerea: Cred că a fost o greșeală. Nu am avut nimic

Prima persoană infectată cu noua tulpină de covid în România rupe tăcerea. Femeia din Giurgiu crede că totul a fost o greşeală şi că nu a fost niciodată infectată cu noua tulpină din Marea Britanie.

18 ian. 2021, 14:08
Femeia din Giurgiu infectată cu noua tulpină de covid rupe tăcerea: Cred că a fost o greșeală. Nu am avut nimic
Femeia din Giurgiu infectată cu noua tulpină de covid rupe tăcerea: Cred că a fost o greșeală. Nu am avut nimic

Femeia din Giurgiu infectată cu noua tulpină de covid rupe tăcerea. Ea a declarat ca nu a fost plecată din țara și nici nu a intrat în contact cu multă lume. Din cei șase membri ai familiei, patru au fost infectați și doar în cazul ei analiza a scos la iveală tulpina nouă de COVID.

Femeia din Giurgiu infectată cu noua tulpină de covid rupe tăcerea: Nu mi s-a dovedit în acte, doar mi s-a confirmat

Citeşte şi Noua tulpină de COVID-19 nu poate fi identificată cu testele rapide. Dr. Rafila: „Nu au aceeaşi sensibilitate”

”Nu mi s-a dovedit în acte, doar mi s-a confirmat. M-au sunat de la Matei Balș și mi-au spus că sunt purtătoare de tulpina nouă. Noi ne mai duceam la Matei Balș, de fiecare dată când aveam o problemă. Și am fost acolo special pentru testare, pentru că cea mică avea simptome gastrointestinale și tușea.

După testarea de acolo au trecut 3 zile. Și după 3 zile mi-au spus că au văzut modificări. Dar copila nu are tulpină, nici nu știu ce să zic.. Are coronavirus, dar nu are noua tulpină, chiar dacă o alăptez, pentru că are doar 10 luni”, spune femeia.

Cred că a fost o greșeală. Asta cred eu! Nu am fost niciodată în afara țării. Și nici în contact cu alte persoane. Pentru că de asta mă și intreb… de unde noua tulpină la mine?”, a povestit tânăra de 27 de ani, potrivit antena3.

Mai mult decât atât, aceasta susține că a cerut ca testul să fie repetat, susținând că acela ”nu are cum să fie testul ei”. Însă nimeni nu a mai făcut nimic.

”A fost o simplă răceală! Nu am avut nimic, cum se spunea la presă, că suntem bolnavi… Cum au spus și vecinii noștri.. Nu am avut nimic, decât în 3 zile mi-am pierdut gustul și mirosul. Atât! Dar mi le-am recuperat!”,  a mai declarat femeia

Luni, la ora 00:00, femeia de 27 ani din Colibasi iese din izolare. Primarul din localitate a decis ca aceasta să fie testată de asistentul din comună, deși DSP nu impune acest lucru.

Citeşte şi Dezvăluiri despre prima persoană din România infectată cu noua tulpină de covid. Soţul rupe tăcerea

Reamintim că tulpina de coronavirus descoperită în Marea Britanie a fost confirmată şi în România. Este vorba despre o femeie din Giurgiu, în vârstă de 27 de ani.

Aceasta a avut o formă uşoară de COVID-19 şi nu a fost internată. În urma testării s-a stabilit că femeia a fost infectată cu noua tulpină de coronavirus descoperită în Marea Britanie.

„Este vorba de o tânără de 27 de ani din județiul Giurgiu, care s-a prezentat la spitalul nostru în data de 3, cu simptome minime. A fost testată și lăsată să plece acasă. Din datele pe care le avem, nu a călătorit în afara țării. Urmează ca DSP să facă o anchetă epidemiologică amănunțită”, declara pentru B1 TV, Dr. Catalin Apostolescu, medic primar al secției clinice VII „Terapie Intensivă Adulți”.

 


loading...