Femeia din Iaşi care şi-a înjunghiat fiul, arestată preventiv

Femeia din Iaşi care şi-a înjunghiat fiul în inimă a fost arestată preventiv şi este acuzată de omor calificat. Potrivit procurorilor, ea a vrut să-şi înjunghie soţul, acesta s-a ferit, iar copilul a fost lovit. Lama cuţitului i-a ajuns direct în inimă şi nu a mai putut fi salvat. Iniţial, părinţii au declarat că băiatul s-a autoaccidentat, însă mai târziu au recunoscut fapta.

18 nov. 2013, 06:44
Femeia din Iaşi care şi-a înjunghiat fiul, arestată preventiv

Incidentul a avut loc pe 13 noiembrie, într-o locuinţă din Paşcani. Un băiat de 16 ani a intervenit într-un conflict izbucnit între părinţii săi, care erau băuţi, potrivit România TV. Femeia a sărit cu un cuţit asupra bărbatului, moment în care băiatul a încercat să îşi apere tatăl şi a fost înjunghiat în zona inimii.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar băiatul a fost transportat la Spitalul Municipal Paşcani, unde medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să îl resusciteze, fără rezultat însă.

Părinţii băiatului au sunat la 112 şi au spus că adolescentul a căzut şi s-a rănit într-o ţeavă, însă în urma cercetărilor poliţiştii au descoperit că acesta fusese înjunghiat de mama lui.

Cei doi soţi, cunoscuţi ca fiind consumatori de băuturi alcoolice, mai au doi copii, iar scandalurile dintre ei erau frecvente, femeia ameninţându-l de mai multe ori pe bărbat că îl va ucide.

Citeşte şi: GEST ORIBIL: O mamă şi-a MUTILAT copilul în zona genitală şi apoi a încercat să-l „repare” cu lipici


loading...