Femeia din spatele lui Dan Șucu nu este soția sa. Cine este femeia care conduce compania de sute de milioane de euro creată de omul de afaceri

Adelina Badea s-a alăturat companiei Mobexpert, creată de Dan Șucu, în urmă cu aproape 11 ani, primul rol fiind cel de director de magazine în cadrul filialei de la Iași.

11 ian. 2024, 19:03
Femeia din spatele lui Dan Șucu nu este soția sa. Cine este femeia care conduce compania de sute de milioane de euro creată de omul de afaceri
Cine este femeia din spatele lui Dan Șucu

Adelina Badea, femeia din spatele afaceristului Dan Șucu, a preluat mandatul de CEO al Mobexpert în primăvara anului 2020, un an complicat, ca urmare a crizei sanitare instaurate pe fondul pandemiei de COVID-19.

Aceasta spune că familia este cea care o ajută să treacă peste crize, indiferent de natura lor, dar și faptul că lucrează într-un mediu frumos, iar persoana a inspirat-o întotdeauna este soțul ei, cel la care apelează atunci când are nevoie de ajutor și de susținere și care a ajutat-o și a sprijinit-o în tot ce a făcut de-a lungul timpului în proiectele sale.

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Diana și Dan Șucu: „Când ne-am întâlnit, eram doi oameni maturi, liberi, care știau ce vor de la viață”. De ce s-a spus că i-a spart casa patronului Rapid

Sfatul pe care Adelina Badea îl are pentru tinerii antreprenori este să nu rămână în România, să nu se limiteze, ci să exploreze teritorii noi pentru a-și găsi inspirația.

Dan Șucu a pus bazele Grupului Mobexpert, care a împlinit 30 de ani anul acesta, avânt în minte ideea că pentru a reuși în afaceri trebuie urmărită nevoia clientului: „Indiferent ce probleme crezi că ai, problema clientului e prima”.

În prezent, Mobexpert are activități integrate (producție, logistică și retail, toate proprii), peste 2.100 de angajați și o cifră de afaceri de 264 mil. euro în 2022, fiind unul dintre cele 40 de branduri antreprenoriale din România care a reușit să treacă de 1 miliard de lei cifră de afaceri.

Citește și: Diana Şucu, definitiv cucerită de soţul ei milionar. „Nu l-aş înşela niciodată!”. Sacrificiul făcut de Dan Şucu înaintea nunţii

Dan Șucu e de părere că astăzi mediul de business din România are nevoie de ceva mai multă tenacitate și mai multă dorință de a face lucrurile cât mai aăroape de perfecțiune. În plus, crede el, antreprenorul român trebuie să nu uite cum să își apere afacerea și să protejeze tot ceea ce a construit.