Femeia incendiată de iubit a născut prin cezariană. Bebeluşul este în stare bună

Bebeluşul gravidei incendiate de iubit a fost salvat de doctori, potrivit România TV. Mama copilului este în stare gravă şi a fost trasnferată la un spital din Capitală. Medicii sunt rezervaţi în privinţa stării ei. Agresorul, care a atacat-o după ce s-a îmbătat, le-a spus medicilor că femeia şi-a dat foc singură.

27 feb. 2014, 13:31
Femeia incendiată de iubit a născut prin cezariană. Bebeluşul este în stare bună

Cu arsuri pe aproape jumătate din corp, femeia însărcinată în opt luni a fost transportată de urgenţă de la Bacău, la Bucureşti. Aici i s-a făcut operaţie de cezariană, iar bebeluşul a fost salvat. Medicii au stabilizat-o pe femeie, dar starea ei este în continuare foarte gravă.

Pacienta în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 27 de săptămâni a fost victima unei agresiuni. Are arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului„, a declarat medicul de la SMURD Boancă Romeo.

Femeia a fost incendiată de concubinul ei, chiar de ziua unuia dintre ceilalţi doi copii ai cuplului. Ea i-a reproşat bărbatului că a venit beat acasă. I-a luat sticla, dar omul, ameţit bine, s-a înfuriat: a luat un bidon cu benzină şi i-a dat foc femeii. Scena şocantă s-a petrecut în faţa copiilor.

La ambulanţă a sunat chiar bărbatul, care le-a spus însă medicilor că femeia şi-a dat foc singură. Vecinii au spus că aud des certuri în casa lor.

Cei doi locuiesc de mult timp împreună, dar nu sunt căsătoriţi. Bărbatul este cercetat în libertate pentru vătămare corporală.

CITEŞTE ŞI: Crimă ORIBILĂ. O tânără a fost ucisă, apoi incendiată de iubit pentru a-şi ascunde urmele