Femeia Rac e miloasă, femeia Peşti e amabilă! Topul celor mai bune femei ale zodiacului

După ce am aflat care sunt cele mai rele femei ale zodiacului, trebuie să vedem care sunt și cele mai bune și mai blânde femei în funcție de zodie, potrivit IMAGINEA.INFO.

RomaniaTV.net
08 mai 2015, 09:31
Femeia Rac e miloasă, femeia Peşti e amabilă! Topul celor mai bune femei ale zodiacului

In zodiacul femeilor bune se numara zodia Rac, Pesti, Gemeni, Balanta si Varsator. Cele mai bune femei sunt cele din zodia Rac si Pesti, dar si celelalte au calitati din cele mai speciale. Afla care sunt cele mai bune femei in functie de zodie.

Femeia Rac

Femeia Rac este miloasa, mereu preocupata de alte persoane si se simte impacata daca cei din jurul ei sunt bine. Este gata sa ajute pe oricine in cele mai grele momente si nu regreta ca a facut asta chiar daca este rasplatita cu rautate. Se multumeste cu orice mai ales din partea celor dragi ei si de cele mai multe ori este prea dragastoasa. Ele sunt prea naive si cred in aproape orice daca le vorbesti cu blandete. Ar fi bine sa nu va jucati cu sentimetele acestei zodii.

Femeia Pesti

Si femeile din zodia Pesti sunt la fel de bune. Ca si zodia Rac, incearca mereu sa fie amabila, sociabila, miloasa si generoasa.

Citeste continuarea pe IMAGINEA.INFO.