Femeia rănită în accidentul provocat de Daniel Chiţoiu, adusă la spital în Bucureşti

Singurul supravieţuitor din maşina Logan implicată în accidentul provocat de fostul ministru Daniel Chițoiu este transferată la un spital din Capitală, anunţă România TV. Şi Daniel Chiţoiu a fost adus la Spitalul Floreasca din Bucureşti ca urmare a rănilor grave suferite în accidentul de pe DN7. Între timp, polițiștii au audiat deja mai mulți martori ca să stabilească cine a provocat accidentul în care souă persoane, soț și soție, și-au pierdut viața.

RomaniaTV.net
27 dec. 2019, 10:08
Femeia rănită în accidentul provocat de Daniel Chiţoiu, adusă la spital în Bucureşti

Daniel Chiţoiu a fost implicat, joi, într-un accident mortal pe DN7, între Vâlcea şi Piteşti. În a doua zi de Crăciun, maşina condusă de către secretarul general ALDE s-a izbit de un alt autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii care a fost lovită de autoturismul lui Daniel Chiţoiu, un bărbat în vârstă de 82 de ani, a murit pe loc, iar soţia acestuia a decedat la spital după ce a intrat în stop cardio-respirator. 

La spital a ajuns şi Daniel Chiţoiu. Iniţial a fost dus la spitalul din Piteşti, ulterior fiind transferat la Spitalul Floreasca. O altă femeie aflată în Logan-ul lovit de Chiţoiu va fi transferată la un spital din Bucureşti. 

Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a declarat, vineri, că accidentul de pe DN 7, din judeţul Argeş, în care fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost rănit a fost provocat chiar de liderul ALDE.

„Cercetarea la faţa locului s-a terminat încă de ieri şi s-a stabilit cu certitudine că maşina condusă de ministru a părăsit sensul de mers şi a intrat în maşina care circula regulamentar, iar din păcate conducătorul auto care a decedat nu a avut o reacţie sau poate nu a avut nici unde să tragă dreapta pentru a evita coliziunea”, a declarat, vineri, la Digi 24, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu.

Acesta a explicat că, deocamdată, nu se cunoaşte motivul pentru care maşina a intrat pe sensul opus.

„Nu se ştie din ce motiv a părăsit maşina ministrului banda pe care circla, sunt mai multe ipoteze, probabil că în câteva zile vom afla ce s-a întâmpla exact ceea se s-a întâmplat. E posbil ca domnului ministru să i se fi făcut rău”, a mai spus Surugiu.

Acesta a explicat că Daniel Chiţoiu este internat la Spitalul Floreasca, dar că în două-trei zile va putea fi externat şi va fi audiat.