Femeia SFÂŞIATĂ de câini în Obor a fost IDENTIFICATĂ. Vezi cine este şi care a fost cauza morţii

Femeia muşcată de câini în timp ce agoniza în plină comă alcoolică, într-un părculeţ de lângă Piaţa Obor, a fost, în sfârşit, identificată.

07 apr. 2014, 07:56
Femeia SFÂŞIATĂ de câini în Obor a fost IDENTIFICATĂ. Vezi cine este şi care a fost cauza morţii

În documentele criminaliştilor şi legiştilor, femeia sfâşiată de câini într-un părculeţ aflat la câteva sute de metri de impozanta şi moderna clădire a Primăriei Sectorului 2, a fost înregistrată ca necunoscută, scrie ziarulring.ro. Asta s-a întâmplat imediat după ce cadavrul ei a fost ridicat de oamenii legii: într-o joi, în urmă cu două săptămâni şi ceva. Şi multe zile după aceea tot despre o persoană necunoscută/neidentificată a fost vorba.

Citeşte şi Caz şocant: O femeie moartă a fost găsită desfigurată de câini în zona Obor din Capitală

Evident, s-au făcut tot felul de verificări atât judiciare (în bazele de date), cât şi investigative (prin audieri de martori: toţi boschetarii din zonă, pieţari şi precupeţe din Obor, gardieni, vecini din cartier). Până la urmă, cei de la INML s-au trezit cu o rudă din nordul Moldovei care a identificat-o pe biata femeie.

„A venit o rudă la INML şi a identificat-o. E din Suceava. Se numeşte Vasiuţa Voicu şi este născută în 1967. Deci avea 47 de ani. Măcar aici a fost aproximată corect vârsta”, a declarat o sursă din anchetă, demnă de încredere.

Citeşte şi Caz şocant: O femeie moartă a fost găsită desfigurată de câini în zona Obor din Capitală

Cauza morţii este asfixie mecanică

În acest caz grav, venit, ca un făcut, chiar în săptămâna în care dosarul „Ionuţ – copilul ucis de maidanezi” a fost trimis în instanţă, problema cea mai mare este legată de o legătură directă între atacul câinilor şi moartea victimei. Este evident că femeia a fost muşcată în timp ce era în viaţă, dar nu este demonstrat că femeia a avut un şoc algic (de durere) sau hemoragic care să-i fi produs moartea. Pe certificatul medico-legal („certificatul medical constatator al decesului”) s-a trecut, la rubrica afecţiune morbidă, „axfixie mecanică-aspirant gastric traheo-bronşic”, iar la cauză s-a trecut „intoxicaţie etilică”.

Asta nu înseamnă că raportul medico-legal, un document mult mai complex, care se va emite în urma analizelor şi investigaţiilor medico-legale, va spune, cuvânt cu cuvânt, acelaşi lucru. Dar nici nu poate să se depărteze foarte mult de acest document oficial: constatator al decesului!