Femeia ucisă în gara din Sibiu îşi părăsise soţul pentru alt bărbat. Amantul, martor la crimă

Femeia în vârstă de 30 de ani ucisă de soțul său cu opt lovituri de cuțit plecase de la domiciliul său, din localitatea Mogoșești, județul Maramureș, la concubinul său din Micăsasa, județul Sibiu.

RomaniaTV.net
16 iun. 2012, 17:09
Femeia ucisă în gara din Sibiu îşi părăsise soţul pentru alt bărbat. Amantul, martor la crimă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Adriana Șandru, soțul știa despre legătura extraconjugală a soției sale și a venit cu un camion până în apropiere de Micăsasa, apoi a mers la locuinţa concubinului femeii, unde a găsit-o pe aceasta cu fiica sa de 7 ani, iar acolo ar fi început scandalul.

Victima și agresorul sunt din Mogoșești, județul Maramureș. Femeia a plecat de la domiciliu la concubinul său din localitatea Micăsasa. Soțul știa de această legătură și, fiind șofer de camion, a venit cu un camion până în apropiere de Micăsasa, apoi s-a deplasat la domiciliul rivalului său. Aici a găsit-o pe femeie, pe fiica ei de 7 ani și pe concubinul femeii. Tot aici a început cearta. Femeia a vrut să plece și s-a dus în gară. Toți au urmat-o, atât concubinul, cât și soțul agresor. La un moment dat, acesta din urmă i-a aplicat femeii mai multe lovituri de cuțit. Concubinul a încercat să intervină pentru a o salva pe femeie, însă nu a reușit. Totul s-a petrecut sub privirile fiicei femeii, o fetiță de 7 ani”, a declarat Adriana Șandru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Agresorul, în vârstă de 40 de ani, a fost imobilizat de câteva persoane din gară și nu a opus rezistență la sosirea polițiștilor.

Procurorii îl cercetează pe bărbat pentru omor calificat, pentru care riscă o pedeapsă cuprinsă între 15 și 25 de ani de închisoare.

Un bărbat din judeţul Sibiu şi-a omorât fosta soţie, sâmbătă după-amiază, cu opt lovituri de cuţit, în halta CFR din localitatea Micăsasa, judeţul Sibiu.