Femeie agresată în timpul vizitei Elenei Udrea în comuna Nana VIDEO

Inccident grav în timpul vizitei Elenei Udrea în judeţul Călăraşi. Un bărbat a agresat o bătrână care voia să stea de vorbă cu liderul PMP. Localnica voia să se plângă de modul în care au fost făcute retrocedările în comuna Nana, dar a fost împiedicată. 

RomaniaTV.net
08 mai 2014, 05:55
Femeie agresată în timpul vizitei Elenei Udrea în comuna Nana VIDEO

Agresorul femeii a fost identificat fiind vorba despre Ştefan Fileaţă, zis Fane Fileaţă, un apropiat al PMP Curcani, o comună apropiată de Nana. El a luat-o pe femeie pe sus şi a dus-o cu forţa spre o zonă laterală unde a trântit-o la pământ.

„Plâng de frică, m-a ameninţat că nu scap de el.  A vrut să îmi dea bani, 2 milioane, şi am spus că nu mă cumpără nimeni. Nici nu ajunsese dânsa (n.r. Elena Udrea), mi-a ieşit în faţă, m-a trântit şi mi-a dat cu pantoful”, a declarat femeia agresată, la România TV.

Agresorul bătrânei spune că, de fapt, femeia este cea care a provocat incidentul. Ştefan Fileaţă a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru România TV că bătrâna era sub influenţa băuturilor alcoolice şi că se pregătea să arunce cu ouă în politicieni. De asemenea, tot el spune că a împins-o pentru că bătrâna îl pupa insistent. 

În acest caz, autorităţile s-au autosesizat şi au deschis dosar penal.

Citeşte şi: Nana nu are asfalt şi canalizare, dar are parc de MILIARDE. Ce s-a făcut cu banii daţi de Elena Udrea VIDE
O

Agresorul bătrânei este cunoscut în judeţul Călăraşi ca un om violent. Ştefan Fileaţă a cochetat tot timpul cu politica. În 2012 a candidat din partea PDL la primăria localităţii Curcani din Călăraşi. Atunci, Fileaţă a fost reţinut de poliţie după ce a distrus urnele din trei secţii de votare din localitate. Acum doi ani, la alegerile locale, în comună s-a iscat un adevărat scandal. Oamenii au început să scandeze în faţa secţiei de vot şi să se împingă cu poliţia. Localnicii au acuzat autorităţile că pe liste nu sunt trecute toate cele trei sate care aparţin de comuna Curcani şi de aici tot scandalul. 

Elena Udrea susţine că nu îl cunoaşte pe agresor şi că acesta nu are nici o legătură cu PMP.  „Individul care a agresat o femeie înaintea venirii mele în comuna Nana nu este membru al PMP. Personal, solicit organelor de anchetă să verifice acest caz. Declaraţiile iresponsabile ale premierului Victor Ponta sunt o dovadă a faptului că avem de-a face cu o campanie murdară”, a precizat Elena Udrea.